Rosenqvist Janna

Fysioterapeutti
Tutkinto:Fysioterapia (AMK, 2011). Liikuntalääketieteiden maisteri (MA, 2015)
Erikoisalat:Fysioterapeutti
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti, Espanja

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja liikuntalääketieteen maisteri Lundin yliopistosta, josta valmistuin 2015. Minulla on pitkä yleisurheilutausta. Äitiyden myötä kiinnostus lantionpohjaan ja sen toimintahäiriöihin sekä äitiysfysioterapian erityisalaan heräsi. Raskauden aikaiset kehon muutokset, raskauden ajan ja synnytyksen jälkeinen liikunta, erkauman hoidot, arpikudoksen käsittelyt sektiosynnytysten jälkeen ja lantionpohjan toimintahäiriöt (virtsankarkailu jne.) ja niiden ennaltaehkäisy ovat lähellä sydäntäni.

Ennaltaehkäisy ja ajoissa hoitoon hakeutuminen on tärkeää. Myös nuorilla ja synnyttämättömillä naisilla voi olla lantionpohjanlihasten heikentymisestä johtuvaa virtsankarkailua tai lihasten yliaktiivisuudesta johtuvaa lantionpohjan kiputiloja.

Kohtaan asiakkaani lempeästi. Kuuntelen toiveitasi ja tavoitteitasi, ja niiden perusteella rakennamme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Tavoitteiden saavuttamiseksi hyödynnän vastaanotollani ultra ääntä, jonka avulla pystyn tutkimaan esimerkiksi erkauman. Lisäksi NeuroTrac Myo Plus pro EMG-laitteen avulla voimme testata lantionpohjanlihasten kunnon. Harjoittelun tukena voidaan käyttää myös sähköterapiaa heikentyneiden lihasten stimuloimiseen tai rauhoittamaan rakon toimintaa.

Moniammatillinen yhteistyö on minulle erittäin tärkeää ja mieluisaa, jota myös hyödynnän tarpeiden mukaisesti asiakkaiteni parhaaksi.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.
Palvelut:Fysioklinikan asiantuntija
Hyvinvointiklinikan asiantuntija
Lantiopohjan fysioterapia
Pilates-ohjaaja
Shockwave-hoito
Äitiysfysioterapia
Fysioterapeutti
Erityisosaaminen:Äitiysfysioterapia. Lantionpohjan fysioterapia.
Varaa aika asiantuntijalle