Siitari Eeva

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:LL
Erikoisalat:Plastiikkakirurgi
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Olen tehnyt esteettistä plastiikkakirurgiaa 20 vuoden ajan ja leikannut mm. tuhansia yläluomia. Esteettisten leikkausten lisäksi teen paljon ihomuutosten ja ihonalaisten pattien poistoja. Näihin sekä täyteaineiden ja botuliinin laittoon pääsee suoraan ilman erillistä vastaanottokäyntiä. Kala- ja omegaöljyt sekä verta ohentava lääkitys jätetään tauolle ennen toimenpiteitä. Ajanvaraus antaa tarkemmat ohjeet tauotuksen kestosta.
 
Minulle on tärkeää, että potilaat kokevat tulevansa hyvin hoidetuksi ja saavat leikkausten jälkeen mukaansa kattavat ohjeet. Hyvä hoito ja yhteistyö on varmistavat laadukkaan tuloksen.

Palvelut:Arpihoito, Häpyhuulileikkaukset, Iholuomen poisto, Ihosyöpäleikkaukset, Injektiohoidot, Kasvojen hionta CO2-laserilla, Kasvojen kohotusleikkaukset, Kasvojen laserkuorinta, kirurgin maksullinen konsultaatio, Kulmakarvojen kohotusleikkaus, Liikahikoilun Botox-hoito, Otsan kohotusleikkaus, Plastiikkaklinikan asiantuntija, PRP-plasmahoito, Rasvaimut, Rintojen kohotusleikkaus, Rintojen pienennysleikkaus, Rintojen suurennusleikkaus, Silmäluomileikkaukset, Vatsan muotoiluleikkaus, Yläluomileikkaus, kirurgin maksullinen konsultaatio, Plastiikkakirurgi
Erityisosaaminen:Esteettisten toimenpiteiden lisäksi hoidan mm. ihomuutoksia, ihosyöpiä, tapaturmien jälkitiloja ja pehmytkudosten haava-ongelmia.
Varaa aika asiantuntijalle
Tänään
08.20
20 min
Lindberg Otto
Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema
Jos olet uusi Senioriklubin asiakas, niin varaathan ensimmäiseen vastaanottokäyntiin kaksi 20 min vastaanottoaikaa. Tarvittaessa ota yhteyttä 09 162 0570.
Näytä seuraavat vapaat ajat