MEILLE ON TURVALLISTA TULLA!

Terveytesi ja hyvinvointisi on meille kaikkein tärkeintä ja siksi panostamme turvallisuuteen näinä aikoina aivan erityisesti. Voit huoletta tulla Eiraan kuten ennenkin!

Pitääksemme Eiran koronavapaana ja turvallisena me emme tee lainkaan koronatestejä, meille ei saa tulla koronaoireisena ja meillä on runsaasti pieniä odotustiloja, joissa yleensä on vain muutama henkilö kerralla. Lisäksi olemme odotustiloissanne huomioineet turvavälit tuolien sijoittelussa ja desinfiointitasomme on korkein mahdollinen. Autamme sinua tarvittaessa myös etävastaanotoin. Lue lisää Eiran koronatoimenpiteistä ja -ohjeista.

HUOM! Suomessa koronarokotuksista vastaavat kunnat THL:n rokotusjärjestyksen mukaisesti. Näin ollen Eira ei tällä hetkellä voi tarjota koronarokotuksia.

Tervetuloa!
98,7 %Eiran asiakastyytyväisyys
viikolla 7
Hae aikoja
Seuraavat vapaat ajat
Yleislääkäri
ti 2.3.
09.00
30 min
Varaa
Back Anna
Eira Terveysklubien lääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Varaathan viisumitodistusta varten ajan puhelimitse 09 1620 570. Ajokorttitodistusta varten tulee varata kaksi 30 min vastaanottoaikaa.
Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
ke 3.3.
18.20
20 min
Varaa
Scheinin Tom
Kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Suonikohjukirurgia, verisuonikirurgia
ma 1.3.
12.30
30 min
Varaa
Railo Mikael
Verisuoni- ja vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Jos sinulla on HUS:n myöntämä palveluseteli suonikohjujen esitutkimukseen, varaa aika puhelimitse ajanvarauksestamme 09 1620570.
Ota palveluseteli esille varausta tehdessäsi.
Silmälääkäri, silmätaudit
ti 2.3.
15.30
30 min
Varaa
Heickell Aurora
Silmätautien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema

Eira Silmäklinikka

Harkitsetko silmäleikkausta? Me teemme kaihi-, laser- ja linssileikkaukset ammattitaidolla.

Varaa aika sairaalaoptikolle silmien perusteelliseen esitutkimukseen leikkausta varten. Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinualeikkaukseen.

SMILE-laserleikkaus nyt vain 1320 €/silmä!

UUTTA! Blended Vision -ikänäkölaserleikkaus vain 1980 €/silmä!

Lue lisää esitutkimuksesta ja varaa aika

Eira Terveysklubi - juuri sinulle!

Katsastatko autosi, mutta et itseäsi? Huolehditko kaikista muista, mutta unohdat itsesi? Tiedätkö miten kehosi voi?

Uudistuneiden Eira Terveysklubien jäsenetuina nyt mm.

• terveystarkastus
• laaja laboratoriopaketti
• Inbody-mittaus
• influenssarokotus
• Omahoitaja, jonka puoleen voit kääntyä maksutta milloin vain.
Tutustu Naisten Terveysklubiin
Eira Päihdeklinikka

Eiran Päihdeklinikka on yksityinen hoitoyksikkö Helsingissä. Olemme hoitaneet alkoholiriippuvuutta jo vuodesta 1985. Kaikilla hoitoon osallistuvilla henkilöillä on terveydenhuoltoalan tai päihdetyön koulutus, ja hoito tapahtuu aina yksityisyyttä kunnioittaen. Vastaanotolle pääset aina ilman lähetettä ja nopeasti. Jos tarvitset tai läheisesi tarvitsee apua alkoholismiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää
Influenssarokotus

Influenssarokotus on tehokas influenssatartunnan ja -epidemian leviämisen estäjä. Rokotteen koostumus vaihtuu vuosittain virustyyppien mukaan. Saat meiltä rokotuksen nyt myös nenäsumutteena lapsille!

Lue lisää
Ortopedia

Ortopedia on erikoisala, jossa tutkitaan ja hoidetaan luu- ja tukielinsairauksia ja -vammoja. Tyypillisiä kirurgisia toimenpiteitä ovat olkapään, lonkan, polven ja nilkan tähystyskirurgiset toimenpiteet sekä polven ja lonkan tekonivelleikkaukset. Käsikirurgiassa keskitytään käden, ranteen ja kyynärpään vammoihin.

Lue lisää
Eira Lihavuusklinikka

Ylipainon kanssa ei kannata jäädä yksin! Eira Lihavuusklinikka on erikoistunut lihavuuden yksilölliseen ja monipuoliseen hoitoon. Suomen kokeneimmat lihavuuteen erikoistuneet asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinulle sopivimman hoitomuodon. Käytössämme ovat lihavuusleikkaukset ja ei-kirurginen Orbera-laihdutuspallomenetelmä sekä ruokavalio- ja lääkehoito. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan!

Lue lisää
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Saathan sinäkin jo Eiran uutiskirjeen?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa tietoa kampanjoista, asiakasilloista ja uutisista.