PAIKKA, JOSSA SINUSTA VÄLITETÄÄN. OIKEASTI.

Eira on erilainen. Me haluamme nähdä sinut kokonaisuutena. Me haluamme tarjota sinulle sekä kokonaisvaltaista että ennaltaehkäisevää hoitoa ja aitoa välittämistä. Siksi olemme luoneet uuden Omahoitajapalvelun ja perustaneet useamman uuden Erikoisklinikan.

Voit varata ajan joko Omahoitajalle, joka kuuntelee ja auttaa sinua löytämään sinulle parhaimman vaihtoehdon, tai suoraan eri alojen osaaville lääkäreille ja terapeuteille.

Tervetuloa Uuteen Eiraan. Huolehdi itsestäsi - varaa aika.

Hae aikoja
Seuraavat vapaat ajat
Yleislääkäri
Tänään
11:20
20 min
Varaa
Metso Maritta
Vastaava työterveyslääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema
Silmätaudit
Tänään
12:30
30 min
Varaa
Kukkonen Kirsi-Tiina
Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Eiran lääkäriasema
Ortopedia
ma 23.10.
18:00
30 min
Varaa
Välimäki Ville-Valtteri
Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Gynekologia
ti 24.10.
19:00
30 min
Varaa
Rangdell Ritva
Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema

Askarruttaako kaihi? Älä odota!

Jos näkö sumenee ja silmälasit ei enää auta, on syy mahdollisesti kaihissa.

Soita maksuttomaan kaihineuvontaamme, jossa vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin, ja saat opastusta ja neuvontaa silmäasioissa.

Kaihineuvonta arkisin 10-16 p. 09 1620 540

Halutessasi voit varata ajan suoraan myös silmäkirurgin/silmälääkärin laajaan kaihiesitutkimukseen. Nyt kampanjahintaan 17.11. asti 120 €.

Tervetuloa!

Varaa aika kaihiesitutkimukseen
Ultherapy® - kasvojen kohotus ilman leikkausta

Nyt Eiran sairaalassa saatavilla uutuus Ultherapy®-hoito – kasvojen kohotus ilman leikkausta. Ultherapy®-ultraäänihoitoja Eiran sairaalassa tekevät kokeneet, Ultherapy®-koulutuksen saaneet plastiikkakirurgimme. Luonnollisesti ilman sairausloman tarvetta!

Lue lisää
Suonikohjut ja suonikohjuhoidot

Suonikohjuista pääset eroon Eiran sairaalassa vaivattomasti ja toivut nopeasti. Teemme vuosittain useita satoja suonikohjuhoitoja laser- ja vaahtoruiskutustekniikalla. Niiden etuna on toimenpiteen vaivattomuus sekä nopea toipuminen. Kotiin pääset saman päivän aikana.

Lue lisää
Eira Päihdeklinikka

Eiran sairaalassa hoidetaan alkoholiriippuvuutta pitkällä ja vankalla kokemuksella aina asiakkaan yksityisyyttä kunnioittaen. Palveluumme kuuluu katkaisuhoitoa vuodeosastolla sekä päihdelääkärin, päihteisiin perehtyneen psykiatrin ja päihdeterapeutin vastaanotto. Palveluihimme kuuluvat myös päihdekuntoutuskurssit ja ohjattu vertaistukiryhmä.

Lue lisää
Eira Lihavuusklinikka

Vaikeuttaako ylipaino elämääsi? Oletko jo pitkään yrittänyt päästä eroon ylipainosta? Lihavuusleikkaus on tehokkain ylipainon hoitomuoto. Varaa nyt aika lihavuusleikkaustiimin sairaanhoitajan maksuttomaan konsultaatioon. Vastaanotolla selvitämme, sopiiko leikkaushoito sinulle, ja saat vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin. Teemme leikkaukset turvallisesti ja ammattitaidolla Eiran sairaalassa Helsingissä.

Lue lisää

Valmistaudu nyt influenssakauteen
- Ota rokote ajoissa!

Influenssarokotteet ovat nyt saatavilla! Varmista omasi ajoissa ja varaa rokotusaika helposti netistä tai tule kysymään vapaita rokoteaikoja.

Influenssarokote 35 € sairaanhoitajamme rokottamana. Tervetuloa!


Varaa aika rokotukseen
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Tilaa Eiran uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme - saat tietoa tarjouksista, asiakasilloista ja ajankohtaisista palveluistamme.

Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti