PAIKKA, JOSSA SINUSTA
VÄLITETÄÄN. OIKEASTI.

Eira on erilainen. Me haluamme nähdä sinut kokonaisuutena. Me haluamme tarjota sinulle sekä kokonaisvaltaista että ennaltaehkäisevää hoitoa ja aitoa välittämistä. Siksi olemme luoneet uuden Omahoitajapalvelun ja perustaneet useamman uuden Erikoisklinikan.

Voit varata ajan joko Omahoitajalle, joka kuuntelee ja auttaa sinua löytämään sinulle parhaimman vaihtoehdon, tai suoraan eri alojen osaaville lääkäreille ja terapeuteille.

Huolehdi itsestäsi - varaa aika.

Hae aikoja
Seuraavat vapaat ajat
Yleislääkäri
ma 18.2.
09.00
20 min
Varaa
Nordman Henrik
Keuhkosairauksien erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema
Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
to 28.2.
08.00
30 min
Varaa
Väänänen Hannu
Sisätautien ja ruuansulatuskanavan sairauksien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Suonikohjukirurgia
ma 18.2.
16.00
20 min
Varaa
Railo Mikael
Verisuoni- ja vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Silmätaudit
ma 18.2.
14.30
20 min
Varaa
Oksman Erja
Silmätautien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema

Eroon silmälaseista!

Smile- ja Lasik-laserleikkaukset nyt tarjoushintaan 2640 € /molemmat silmät! Säästä jopa 1140 €!
Ikänäkö- eli linssileikkauksista alennus nyt 500 €!

Varaa aika optikon esitutkimukseen, nyt 0 €!

Eikö silmälasit enää auta? Epäiletkö kaihia?

Pääset jonottamatta kaihileikkaukseen Eiran kokeneille silmäkirurgeille.
Myös HUS-palvelusetelillä.

Varaa aika silmälääkärille perusteelliseen kaihin tutkimukseen, nyt vain 120 € (158 €).

Varaa aika optikon esitutkimukseen
Yleislääkäri

Yleislääkäreidemme vastanotolle pääset joka arkipäivä, ja usein saat ajan jo samalle päivälle. Yleislääkäreiltä saat myös terveyttä koskevat todistukset.

Lue lisää
Eira Vatsaklinikka

Kärsitkö epämääräisistä vatsavaivoista? Onko sinulla turvotusta, usein toistuvaa ummetusta tai ripulia? Yllättääkö stressivatsa tai närästääkö ruuan jälkeen? Haluatko vihdoin selvittää vatsavaivasi syyt? Vai onko sinulla jo jokin diagnoosi, mutta kaipaat lisää tietoa ja tukea. Eira Vatsaklinikan asiantuntijat auttavat vatsan erinäisissä ongelmissa. Varaa aika helposti nettiajanvarauksestamme!

Lue lisää
Plastiikkakirurgia

Eiran sairaalassa on pitkä kokemus plastiikkakirurgiassa. Käytössämme on uusin teknologia ja leikkaukset teemme turvallisesti sairaalaympäristössä. Palveluihimme kuuluvat vaativan plastiikkakirurgian lisäksi myös kevyemmät hoidot.

Lue lisää
Gynekologia ja gynekologiset leikkaukset

Eiran sairaalasta löydät kattavat gynekologiset palvelut sekä aikuisille naisille että nuorille. Meiltä löydät useita gynekologian alan ammattilaisia, joiden vastaanotolle on helppo ja nopea tulla, mikäli jokin asia huolettaa, ongelmia esiintyy tai jos haluat tulla rutiinitarkistukseen. Meillä on vuosien kokemus myös vaativista gynekologisista leikkauksista.

Lue lisää
Ortopedia

Ortopedia on erikoisala, jossa tutkitaan ja hoidetaan luu- ja tukielinsairauksia ja -vammoja. Tyypillisiä kirurgisia toimenpiteitä ovat olkapään, lonkan, polven ja nilkan tähystyskirurgiset toimenpiteet sekä polven ja lonkan tekonivelleikkaukset. Käsikirurgiassa keskitytään käden, ranteen ja kyynärpään vammoihin.

Lue lisää
Päihdeklinikka

Eiran sairaalassa hoidetaan alkoholiriippuvuutta pitkällä ja vankalla kokemuksella aina asiakkaan yksityisyyttä kunnioittaen. Palveluumme kuuluu katkaisuhoitoa vuodeosastolla sekä päihdelääkärin, päihteisiin perehtyneen psykiatrin ja päihdeterapeutin vastaanotto. Palveluihimme kuuluvat myös päihdekuntoutuskurssit ja ohjattu vertaistukiryhmä.

Lue lisää
Kysy Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti