PAIKKA, JOSSA SINUSTA VÄLITETÄÄN. OIKEASTI.

Hyvän ja oikean hoidon saaminen on tärkeintä. Jos sen lisäksi saat yksilöllistä palvelua ja koet, että sinua kuunnellaan ja että sinusta välitetään, hoitokin tuntuu varmasti vielä paremmalta. Siihen me Eirassa pyrimme joka päivä.

Meille on turvallista tulla ja autamme sinua myös etävastaanotoin. Ethän tule flunssa- tai koronaoireisena vastaanotolle. Pitääksemme Eiran koronavapaana emme myöskään tee koronatestejä. Lue lisää Eiran koronatoimenpiteistä ja -ohjeista.

HUOM! Eirassa asioidessa tulee käyttää kasvomaskia. Ellei sinulla ole maskia, saat sen vastaanotolle ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa!

98,6 %Eiran asiakastyytyväisyys
viikolla 47
HUOM! Influenssarokotteita ei ole enää saatavilla poikkeuksellisen suuresta kysynnästä johtuen.
Hae aikoja
Seuraavat vapaat ajat
Yleislääkäri
Tänään
15.00
20 min
Varaa
Lindberg Otto
Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema
HUOM! Pandemiatilanteen vuoksi hoidan osan vastaanotoista etävastaanottoina. Ensisijaisesti etävastaanotto tapahtuu videolinkin välityksellä. Jos videoyhteys osoittautuu ongelmalliseksi hoidan vastaanoton puhelimitse. 
Jos olet uusi Senioriklubin asiakas tai haet ajokorttitodistusta, varaathan vastaanottokäyntiin kaksi 20 min vastaanottoaikaa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa 09 162 0570.

 

Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
ti 8.12.
08.00
30 min
Varaa
Väänänen Hannu
Sisätautien ja ruuansulatuskanavan sairauksien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Hoidan tarvittaessa vastaanoton myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, varaa normaali aika ja kirjoita "Ajanvarauksen syy" -kenttään "Etävastaanotto". Soitan sinulle varaamanasi aikana antamaasi puhelinnumeroon.
Suonikohjukirurgia, verisuonikirurgia
Tänään
13.30
30 min
Varaa
Railo Mikael
Verisuoni- ja vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Jos sinulla on HUS:n myöntämä palveluseteli suonikohjujen esitutkimukseen, varaa aika puhelimitse ajanvarauksestamme 09 1620570 (ma-to 8-17, pe 8-16)
Ota palveluseteli esille varausta tehdessäsi.
Silmälääkäri, silmätaudit
Tänään
16.00
30 min
Varaa
Ylitalo Jarno
Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Eiran lääkäriasema

Eira Silmäklinikka

Harkitsetko silmäleikkausta? Me teemme kaihi-, laser- ja linssileikkaukset ammattitaidolla.

Varaa aika sairaalaoptikolle silmien perusteelliseen esitutkimukseen leikkausta varten. Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinualeikkaukseen.

Lue lisää esitutkimuksesta ja varaa aika

Vatsan tutkimuksia ei tarvitse pelätä

Kärsitkö epämääräisistä vatsavaivoista? Haluatko vihdoin selvittää vatsavaivasi syyt? Eira Vatsaklinikan asiantuntijat auttavat vatsan ongelmissa.

Vatsaklinikan Omahoitajan vastaanotto vain 35 €*.

* + Kanta-maksu 1,95 €
Lue usein kysytyt kysymykset mahalaukun tähystyksestä ja tunnista suolistosyövän oireet.
Usein kysyttyä: mahalaukun tähystys
Eira Päihdeklinikka

Eiran Päihdeklinikka on yksityinen hoitoyksikkö Helsingissä. Olemme hoitaneet alkoholiriippuvuutta jo vuodesta 1985. Kaikilla hoitoon osallistuvilla henkilöillä on terveydenhuoltoalan tai päihdetyön koulutus, ja hoito tapahtuu aina yksityisyyttä kunnioittaen. Vastaanotolle pääset aina ilman lähetettä ja nopeasti. Jos tarvitset tai läheisesi tarvitsee apua alkoholismiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää
Influenssarokotus

HUOM! Influenssarokotteita ei ole enää saatavilla poikkeuksellisen suuresta kysynnästä johtuen. Jos olet Eira Terveysklubin tai Senioriklubin jäsen, varaa aika rokotukseen suoraan soittamalla 09 1620 570.

Lue lisää
Ortopedia

Ortopedia on erikoisala, jossa tutkitaan ja hoidetaan luu- ja tukielinsairauksia ja -vammoja. Tyypillisiä kirurgisia toimenpiteitä ovat olkapään, lonkan, polven ja nilkan tähystyskirurgiset toimenpiteet sekä polven ja lonkan tekonivelleikkaukset. Käsikirurgiassa keskitytään käden, ranteen ja kyynärpään vammoihin.

Lue lisää
Eira Lihavuusklinikka

Ylipainon kanssa ei kannata jäädä yksin! Eira Lihavuusklinikka on erikoistunut lihavuuden yksilölliseen ja monipuoliseen hoitoon. Suomen kokeneimmat lihavuuteen erikoistuneet asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinulle sopivimman hoitomuodon. Käytössämme ovat lihavuusleikkaukset ja ei-kirurginen Orbera-laihdutuspallomenetelmä sekä ruokavalio- ja lääkehoito. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan!

Lue lisää
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Saathan sinäkin jo Eiran uutiskirjeen?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa tietoa kampanjoista, asiakasilloista ja uutisista.