PAIKKA, JOSSA SINUSTA VÄLITETÄÄN. OIKEASTI.

Hyvän ja oikean hoidon saaminen on tärkeintä. Jos sen lisäksi saat yksilöllistä palvelua ja koet, että sinua kuunnellaan ja että sinusta välitetään, hoitokin tuntuu varmasti vielä paremmalta. Siihen me Eirassa pyrimme joka päivä.

Meille on turvallista tulla ja autamme sinua myös etävastaanotoin. Lue lisää Eiran koronatoimenpiteistä ja -ohjeista.
Emme tee koronatestejä pitääksemme Eiran tartuntavapaana.

Tervetuloa!

95,0 %Eiran asiakastyytyväisyys
viikolla 22
Hae aikoja
Seuraavat vapaat ajat
Yleislääkäri
ma 8.6.
09.20
20 min
Varaa
Lindberg Otto
Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema

HUOM! Pandemiatilanteen vuoksi hoidan osan vastaanotoista etävastaanottoina. Ensisijaisesti etävastaanotto tapahtuu videolinkin välityksellä. Jos videoyhteys osoittautuu ongelmalliseksi hoidan vastaanoton puhelimitse. 
Jos olet uusi Senioriklubin asiakas tai haet ajokorttitodistusta, varaathan vastaanottokäyntiin kaksi 20 min vastaanottoaikaa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa 09 162 0570.

Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
ke 10.6.
09.00
30 min
Varaa
Saarinen Tuure
Gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Suonikohjukirurgia
ma 15.6.
09.30
30 min
Varaa
Halmesmäki Karoliina
Verisuonikirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Jos sinulla on HUS:n myöntämä palveluseteli suonikohjujen esitutkimukseen, varaa aika puhelimitse ajanvarauksestamme 09 1620570 (ma-to 8-17, pe 8-16). Ota palveluseteli esille varausta tehdessäsi.
Silmätaudit
ma 8.6.
11.20
20 min
Varaa
Oksman Erja
Silmätautien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema

Eira Silmäklinikka

Harkitsetko silmäleikkausta? Mietitkö mikä menetelmä olisi sinulle paras? Me teemme kaihi-, laser- ja linssileikkaukset ammattitaidolla.

Varaa aika sairaalaoptikon perusteelliseen esitutkimukseen. Esitutkimuksessa selvitetään silmiesi terveydentila ja näkökyky, ja tutkimuksen jälkeen suosittelemme juuri sinulle sopivinta leikkausmenetelmää. Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua varaamaan leikkausaikaa.

Nyt SMILE-laser kampanjahintaan 2580 € /molempien silmien leikkaus!

Sekä optikon puhelinneuvonta että silmien esitutkimus ovat sinulle täysin maksuttomia!

Lue lisää esitutkimuksesta ja varaa aika

Miten mahalaukun tähystys tehdään? Sattuuko paksusuolen tähystys?

Vatsan ja suoliston tähystykset, gastro- ja kolonoskopia, ovat tavallisia tutkimuksia. Niitä ei kannata pelätä ja sen vuoksi siirtää tutkimuksiin tuloa.

Vatsaklinikan sairaanhoitaja Erja Juvonen vastaa tähystyksiä koskeviin yleisimpiin kysymyksiin.

*Hintaan lisätään Kanta-maksu 1,95 €

Usein kysytyt: mahalaukun tähystys
Rezum® - eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun uusi hoito

Rezum-hoito on täysin uusi eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun hoitomuoto, joka perustuu hellävaraiseen vesihöyryyn. Rezum-toimenpide on tutkittu ja turvallinen liikakasvuun liittyvien oireiden lievittäjä.

Lue lisää
Pneumokokkirokotus

Pneumokokkibakteerin aiheuttamaa keuhkokuumetta vastaan voit suojautua pneumokokkirokotuksella. Eirassa saat Prevenar 13 pneumokokkirokotteen, joka suojaa kolmeatoista streptokokkibakteeria vastaan. Ajan rokotukseen varaat helposti nettiajanvarauksestamme!

Lue lisää
Eira Päihdeklinikka

Eiran Päihdeklinikka on yksityinen hoitoyksikkö Helsingissä. Olemme hoitaneet alkoholiriippuvuutta jo vuodesta 1985. Kaikilla hoitoon osallistuvilla henkilöillä on terveydenhuoltoalan tai päihdetyön koulutus, ja hoito tapahtuu aina yksityisyyttä kunnioittaen. Vastaanotolle pääset aina ilman lähetettä ja nopeasti. Jos tarvitset tai läheisesi tarvitsee apua alkoholismiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää
Eira Lihavuusklinikka

Ylipainon kanssa ei kannata jäädä yksin! Eira Lihavuusklinikka on erikoistunut lihavuuden yksilölliseen ja monipuoliseen hoitoon. Suomen kokeneimmat lihavuuteen erikoistuneet asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinulle sopivimman hoitomuodon. Käytössämme on niin ruokavalio- ja lääkehoito kuin lihavuusleikkaukset ja ei-kirurginen Orbera-laihdutuspallomenetelmä. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan!

Lue lisää
Ortopedia

Ortopedia on erikoisala, jossa tutkitaan ja hoidetaan luu- ja tukielinsairauksia ja -vammoja. Tyypillisiä kirurgisia toimenpiteitä ovat olkapään, lonkan, polven ja nilkan tähystyskirurgiset toimenpiteet sekä polven ja lonkan tekonivelleikkaukset. Käsikirurgiassa keskitytään käden, ranteen ja kyynärpään vammoihin.

Lue lisää
Kaihileikkaus

Kaihi eli harmaakaihi on silmäleikkauksella hoidettavissa oleva normaali, iän myötä tuleva, silmäsairaus. Jos epäilet kaihia, varaa aika silmälääkärin vastaanotolle. Silmälääkäri tutkii silmien terveydentilan, arvio onko kyseessä kaihi ja milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen.

Lue lisää
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Saathan sinäkin jo Eiran uutiskirjeen?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa tietoa kampanjoista, asiakasilloista ja uutisista.