STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Eira är annorlunda. Vi vill se dig som en helhet. Vi vill erbjuda dig både helhetsvård och förebyggande vård samt äkta bryende. Därför har vi skapat en helt ny Egenskötarservice och grundat flera nya Specialkliniker.

Du kan boka tid antingen till Egenskötaren, som lyssnar på dig och hjälper dig hitta rätt alternativ, eller direkt till våra kunniga läkare och terapeuter.

Välkommen till Nya Eira. Ta hand om dig - boka tid.

Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
fre 23.2
09:00
30 min
Boka
Nordman Henrik
Ansvarig företagsläkare, specialist i lungsjukdomar, allmänläkare
Eira läkarstation
Ögonsjukdomar
mån 26.2
13:30
30 min
Boka
Sarmela Johanna
Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Eira läkarstation
Kärlkirurgi
mån 26.2
09:00
20 min
Boka
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Gastroenterologi
ons 7.3
16:50
20 min
Boka
Scheinin Tom
Specialist i kirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation

Eira ögonklinikens aktuella erbjudanden!

Bli kvitt dina glasögon och kontaktlinser med den nyaste ReLEx SMILE -tekniken. Laseroperation nu 1490 €/öga, spara 800 €! LÄS MERA!

Med en linsoperation (även kallad ålderssynthetsoperation) slipper du dina progressiva glasögon! Linsoperation nu -10%, spara t.o.m. 658€! LÄS MERA!

Misstänker du starr? Boka tid till ögonläkare för förundersökning, nu endast 120 €! LÄS MERA!

Adjö, torra ögon!

För Tunna Milonoff som arbetar inom TV-branschen, är ögonen ett viktigt arbetsredskap. Torrögdheten gjorde ögonen svullna och röda. Läs hur Tunna fick hjälp för sina torra ögon.
Läs artikeln om Tunna
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.

Aktuella tjänster
Artroskopi av leder

Idag kan man med hjälp av ett artroskop undersöka nästan alla leder och även göra kirurgiska ingrepp på dem. De vanligaste artroskopierna görs bl.a. i höftleden, knäleden, vristen och skuldern.

Läs mer
Eira Egenskötare

Upplever du att ingen har en helhetsbild av din hälsa – inte ens du själv? På Eira vill vi se dig som en helhet. Därför har vi skapat en helt ny gratis Eira Egenskötarservice. Egenskötaren är din egen kontaktperson, som bryr sig om dig. Med henne kan du diskutera de bästa alternativen för dig och hon hjälper dig hitta rätt specialist.

Läs mer
Eira Alkohol-avvänjningsklinik

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer
Ögonlocksoperation

Operation av ögonlock hör till de vanligaste formerna av plastikkirurgiska operationer i Finland. Hos oss får du snabbt en tid. Våra professionella plastik- och ögonkirurger opererar med lång erfarenhet. Vi gör ingreppen med lokalbedövning och du kan återvända hem redan samma dag.

Läs mer
Fråga om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande

Vi uppskattar din respons

Vi vill erbjuda en så god serviceupplevelse som möjligt och ständigt utveckla våra tjänster. Därför uppskattar vi din respons!
Ge feedback