STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Eira är annorlunda. Vi vill se dig som en helhet. Vi vill erbjuda dig både helhetsvård och förebyggande vård samt äkta bryende. Därför har vi skapat en helt ny Egenskötarservice och grundat flera nya Specialkliniker.

Du kan boka tid antingen till Egenskötaren, som lyssnar på dig och hjälper dig hitta rätt alternativ, eller direkt till våra kunniga läkare och terapeuter.

Välkommen till Nya Eira. Ta hand om dig - boka tid.

Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
ons 24.5
12:20
20min
Lindqvist Irina
Allmän läkare, geriater
Eira läkarstation
Gynekologi
fre 26.5
13:00
30min
Tuomikoski Pauliina
Specialist i obstetrik och gynekologi
Eira läkarstation
Gastroenterologi
mån 19.6
09:00
20min
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Ortopedi
fre 26.5
08:40
20min
Heikkilä Antti Yrjänä
Specialist i ortopedi
Eira läkarstation

MISSTÄNKER DU STARR? VÄNTA INTE!

Hjälper glasögonen inte längre? Oroar du dig över att köra i mörker? Känns synen grumlig trots att du nyligen fått nya glasögon?

Låt vår ögonläkare bedöma när det är dags för en starroperation. Ju tidigare starroperationen görs, desto lättare är den utförd och desto snabbare är också ögats återhämtning.

Reservera tid till ögonläkaren för en omfattande förundersökning
till priset 120 € (158 €).

Boka en förundersökningstid
Åderbråck och åderbråcksingrepp

På Eira sjukhus blir du kvitt dina åderbråck behändigt och du återhämtar dig snabbt. Vi har redan i flera år utfört behandlingar med laser eller med skuminjektioner. Fördelen med dessa behandlingsmetoder är att de inte är lika komplicerade som en operation och ger snabbare återhämtning. Hem får du gå redan samma dag.

Läs mer
Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Nu kan du göra ett ansiktslyft på Eira sjukhus utan kirurgi med den nya behandlingsmetoden Ultherapy®. Våra erfarna plastikkirurger har genomgått en Ultherapy®- specialutbildning och gör nu också ansiktslyft med Ultherapy®-ultraljudsbehandling.

Läs mer
Eira Alkohol-avvänjningsklinik

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer
Eira Fetmaklinik

Försvårar övervikten ditt liv? Har du länge försökt bli av med din övervikt? Är ditt blodtryck högt eller dina sockervärden förhöjda? Övervikten ökar risken för hjärtinfarkt, diabetes och cancer. En fetmaoperation är den effektivaste vårdformen vid övervikt. Reservera nu tid till kostnadsfri konsultation till Fetmaklinikens sjukskötare. Vi utreder tillsammans om en fetmaoperation är lämplig behandlingsform för dig.

Läs mer

Utnyttja nu Eira Välmåendeklinikens erbjudanden

  • BESÖK HOS EGENSKÖTAREN 0 €
    Besöket inkluderar kartläggning av ditt hälsotillstånd, mätning av blodtryck och midjemåttet.
  • KROPPSSAMMANSÄTTNING INBODY 20 € (45 €)
    Med Inbody-mätning får du veta bl.a. fettprocenten, muskelmassan och mängden bukfett i din kropp.

Boka tid till Egenskötarens hälsogranskning
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Beställ eiras nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var bland de första att få våra erbjudanden, inbjudningar till kundkvällar och aktuell information

Fråga om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande