Niskanen Leo

Endokrinologian ja sisätautien erikoislääkäri
Tutkinto:LL 1976, erikoislääkäri sisätaudit 1988, geriatria 1990, endokrinologia 1997, sisätautiopin dosentti 1994, diabeteksen ja haavan hoidon erityispätevyydet
Erikoisalat:Sisätaudit
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Kliininen työ on ollut keskeinen osa työuraani, mutta sitä olen täydentänyt akateemisella kliinisellä tutkimuksella, opetustehtävillä ja vaikuttamalla yleiseen terveyden edistämiseen yhteistyössä lääkäriseurojen ja potilasjärjestöjen kanssa.

Tällä hetkellä toimin Lääkäriseura Duodecimin puheenjohtajana ja olen aktiivinen eri Käypä Hoito hankkeissa (mm. osteoporoosi ja diabetes). Kansainvälisiin kongresseihin osallistumalla ja laaja-alaisesti verkostoitumalla ylläpidän ja edistän ammatillista osaamistani.

Vastaanottoaikani on 30 minuuttia, mutta tarvittaessa voit myös varata tupla-ajan.
Tervetuloa!

Palvelut:Diabetes
Kilpirauhasen sairaudet
Sisätaudit
Erityisosaaminen:Diabeteksen hoito, luuston ja kilpirauhasen sairaudet, aivolisäkkeen ja lisämunuaisen sairaudet, ravitsemushäiriöt (ml. lihavuus), hypogonadismi (miessukuhormonivaje).
Julkaisut:Väitellyt 1990 tyypin 2 diabeteksesta. Kansainvälisiä alkuperäisjulkaisuja in-extenso n. 330 julk., katsauksia (PubMed), pääkirjoituksia, oppikirjan kappaleita yms. n. 300 julk.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

HUOM! Hoidan osan vastaanotoista puhelimitse. Valitsemalla ajan jossa lukee ”Puhelinvastaanotto”, soitan sinulle varaamanasi aikana antamaasi puhelinnumeroon.

Varaathan ensikäynnille kaksi peräkkäistä 30 min aikaa.

ke 23.9.
08.30
30 min
Niskanen Leo
Endokrinologian ja sisätautien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
ke 23.9.
09.30
30 min
Niskanen Leo
Endokrinologian ja sisätautien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema