Juuti Anne

Kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:Vatsaelinkirurgian erikoislääkäri (2007), LT (HY 2006), Kirurgian erikoislääkäri (2005)
Erikoisalat:Kirurgia, Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen kirurgian ja gastrokirurgian erikoislääkäri ja toiminut kirurgian alalla sairaalassa vuodesta 1998. Pyrin auttamaan potilaitani kokonaisvaltaisesti vatsavaivoissaan – tärkeää on poissulkea hoidettavat tai vaaralliset sairaudet mm. mahalaukun ja paksusuolen tähystyksellä. Jos vaivalle ei löydy nimeä, yritän löytää potilaalleni oireenmukaisen avun.
Erityisosaaminen vatsaelinkirurgian alalla on lihavuuden kirurginen hoito. Olen tehnyt lihavuuskirurgiaa vuodesta 2008. Teen lihavuuskirurgian alalla tutkimus-, opetus- ja kehitystyötä sekä kansainvälistä yhteistyötä.
Palvelut:Gastroskopia eli mahalaukun tähystys, Kolonoskopia eli paksusuolen tähystys, Lihavuuskirugin vastaanotto, Lihavuusleikkaus, Napatyräleikkaus, Nivustyräleikkaus, Palleatyräleikkaus, Peräpukamien poisto kumilenkillä, Barronin ligatuura, Peräpukamien poistoleikkaus, Refluksitauti, närästyksen hoito, Sappirakon poistoleikkaus avoleikkaus, Sappirakon poistoleikkaus tähystyksellä, Suolileikkaus, Vatsaklinikka, Vatsanpeitteiden tyräleikkaus, Ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS), Kirurgia, Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
Varaa aika asiantuntijalle
Lue lisää artikkeleista
Eiran gastroklinikalla olet hyvissä käsissä

Gastroklinikalla saat nopeasti avun vatsa- ja suolistovaivoihin. Kokeneet lääkärit tutkivat oireet ja tekevät tyrä-, sappi- ja suolistoleikkauksia sekä muita gastrokirurgisia toimenpiteitä. Kaikki oireet eivät kuitenkaan aina johda leikkaussaliin asti.

Lue lisää