Autamme sinua kaikissa silmien terveyteen liittyvissä asioissa!

Arvostetuilla silmäkirurgeillamme on vuosien kokemus ja laaja näkemys silmäkirurgiasta. Eiralla olemme tehneet silmäleikkauksia jo vuodesta 1996 asti.

Meillä sinua palvelevat kokeneet silmälääkärit, silmäkirurgit, sairaanhoitajat ja sairaalaoptikot. Käytämämme viimeisin tekniikka, parhaat mahdolliset linssivaihtoehdot ja huippuosaaminen takaavat sinun silmillesi parhaan mahdollisen hoidon. 

Meille on turvallista tulla. Olemme nostaneet hygieniatasomme korkeimmaksi mahdolliseksi. Desinfioimme tutkimuslaitteet ennen ja jälkeen tehtyjen tutkimusten, ja kaikki terveydenhuollon ammattilaisemme huolehtivat hygieniasta tarkasti ohjeistusten mukaisesti.

Olemme koonneet alle Eira Silmäklinikan palveluja. Autamme sinua mielellämme myös puhelimitse 09 1620 300 tai sähköpostitse silmäklinikka@eiransairaala.fi

Tervetuloa!

Lue lisää Eira Silmäklinikan palveluista

Silmälääkäri

Varaa aika silmälääkärin vastaanotolle, jos sinulla on ongelmia näkökyvyn kanssa, silmä oireilee poikkeuksellisesti tai silmässä on kipua. Silmälääkäri tekee silmäsairauksien, mm. kaihin, diagnostiikkaa ja hoitoa sekä myös taittovirhetutkimuksia.

Lue lisää

Optikon esitutkimus silmäleikkausta varten

Varaa aika sairaalaoptikon perusteelliseen esitutkimukseen. Esitutkimuksessa selvitetään silmiesi terveydentila ja näkökyky ja tutkimuksen jälkeen suositellaan juuri sinulle sopivin leikkausmenetelmä. Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua varaamaan leikkausaikaa.

Lue lisää

Smile-laserleikkaus

Viimeisimmän SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää. Silmän pintakerros säilyy näin eheämpänä ja kuivasilmäisyyden riski pienenee. Tutkimukset osoittavat SMILE-leikkausten hoitotulosten olevan erinomaisia.

Lue lisää

Linssileikkaus / Ikänäköleikkaus

Ikänäkö on normaalia iän myötä tulevaa lähinäön heikkenemistä. Linssileikkauksella eli ikänäköleikkauksella pääset eroon silmälaseista. Meillä olet turvallisissa ja osaavissa käsissä. Olemme tehneet silmäleikkauksia vuodesta 1996 ja käytössämme on aina uusimmat linssivaihtoehdot.

Lue lisää

Kaihileikkaus

Kaihi eli harmaakaihi on silmäleikkauksella hoidettavissa oleva normaali, iän myötä tuleva, silmäsairaus. Jos epäilet kaihia, varaa aika silmälääkärin vastaanotolle. Silmälääkäri tutkii silmien terveydentilan, arvio onko kyseessä kaihi ja milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen.

Lue lisää

Eira Kuivasilmäklinikka

Kärsitkö kuivista silmistä? Vetistävätkö silmäsi? Punoittavatko ne vai tuntuvatko ne hiekkaisilta? Joudutko käyttämään silmätippoja? Juuri sinua varten olemme avanneet uuden Eira Kuivasilmäklinikan, missä voimme tehokkaasti helpottaa silmäoireitasi uudella ja miellyttävällä Thermoflo-lämpöhoitomenetelmällä.

Lue lisää

Kaihileikkaus HUS-palvelusetelillä

Eikö silmälasit enää auta ja näkö tuntuu sumealta? Varaa aika silmälääkärimme vastaanotolle. Hän arvioi milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen. Halutessasi voit myös soittaa maksuttomaan kaihineuvontaamme, jossa vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

ICL-leikkaus

ICL-leikkaus eli silmänsisäinen piilolinssi on kehitetty vaihtoehdoksi laserleikkauksille erityisesti suureen likinäköön. Silmänsisäisistä linsseistä on yli 40 vuoden kokemus kaihileikkausten pohjalta.

Lue lisää
Eiran sairaalan silmälääkärit ja silmäkirurgit
Heickell Aurora Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Kukkonen Kirsi-Tiina Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Mattila Jaakko Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Oksman Erja Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Oksman Petri Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Sarmela Johanna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Virtanen Minna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Ylitalo Jarno Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Hinnasto
Vastaanottohinnat Hinta
Optikon esitutkimus laser- ja linssileikkausta varten
sis. silmäkirurgin arvion TARJOUS 
 nyt 0 €
(arvo 180 €)
Silmälääkärin vastaanotto   alk. 90 €

Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 18,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €, paitsi maksuttomaan esitutkimukseen.

Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti