Autamme sinua kaikissa silmien terveyteen liittyvissä asioissa!

Arvostetuilla silmäkirurgeillamme on vuosien kokemus ja laaja näkemys silmäkirurgiasta. Eiralla olemme tehneet silmäleikkauksia jo vuodesta 1996 asti.

Meillä sinua palvelevat kokeneet silmälääkärit, silmäkirurgit, sairaanhoitajat ja sairaalaoptikot. Käytämämme viimeisin tekniikka, parhaat mahdolliset linssivaihtoehdot ja huippuosaaminen takaavat sinun silmillesi parhaan mahdollisen hoidon. 

Olemme koonneet alle Eira Silmäklinikan palveluja. Autamme sinua mielellämme myös puhelimitse 09 1620 300 tai sähköpostitse silmäklinikka@eiransairaala.fi

Tervetuloa!

Lue lisää Eira Silmäklinikan palveluista

Esitutkimus optikolla laser- ja linssileikkausta varten

Tule sairaalaoptikon laajaan esitutkimukseen selvittämään, voiko sinun silmiesi taittovirheet korjata laserleikkauksella tai linssileikkauksella. Esitutkimuksessa optikko kuvaa ja mittaa silmää usealla eri laitteella, jotta saamme selvitettyä sinulle sopivimman leikkausmenetelmän, ilman sitoumusta.

Lue lisää

Smile-laserleikkaus

Viimeisimmän SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää. Silmän pintakerros säilyy näin eheämpänä ja kuivasilmäisyyden riski pienenee. Tutkimukset osoittavat SMILE-leikkausten hoitotulosten olevan erinomaisia.

Lue lisää

Linssileikkaus

Linssileikkauksella eroon moniteholaseista! Linssileikkausta kutsutaan myös ikänäköleikkaukseksi, koska sillä korjataan sekä lähi- että kaukonäköä. Varaa aika optikon laajaan esitutkimukseen. Tutkimuksen perusteella silmäkirurgi valitsee juuri sinulle sopivan leikkausmenetelmän. Optikon esitutkimus nyt veloituksetta!

Lue lisää

Kaihileikkaus

Eikö silmälasit enää auta ja näkö tuntuu sumealta? Varaa aika silmälääkärimme vastaanotolle. Hän arvioi milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen. Halutessasi voit myös soittaa maksuttomaan kaihineuvontaamme, jossa vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Silmälääkäri

Silmälääkärin vastaanotolle kannattaa tulla, jos on ongelmia näkökyvyn kanssa tai jos silmä oireilee poikkeuksellisesti. Silmälääkäreille kuuluu silmän sairauksien diagnostiikka ja hoito sekä taittovikojen määrittäminen. Yli 40-vuotiaan olisi viimeistään hyvä käydä silmälääkärin vastaanotolla tarkastamassa silmien terveydellinen tila.

Lue lisää

Eira Kuivasilmäklinikka

Kärsitkö kuivista silmistä? Vetistävätkö silmäsi? Punoittavatko ne vai tuntuvatko ne hiekkaisilta? Joudutko käyttämään silmätippoja? Juuri sinua varten olemme avanneet uuden Eira Kuivasilmäklinikan, missä voimme tehokkaasti helpottaa silmäoireitasi uudella ja miellyttävällä Thermoflo-lämpöhoitomenetelmällä.

Lue lisää

ICL-leikkaus

ICL-leikkaus eli silmänsisäinen piilolinssi on kehitetty vaihtoehdoksi laserleikkauksille erityisesti suureen likinäköön. Silmänsisäisistä linsseistä on yli 40 vuoden kokemus kaihileikkausten pohjalta.

Lue lisää

Kaihileikkaus HUS-palvelusetelillä

Eikö silmälasit enää auta ja näkö tuntuu sumealta? Varaa aika silmälääkärimme vastaanotolle. Hän arvioi milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen. Halutessasi voit myös soittaa maksuttomaan kaihineuvontaamme, jossa vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää
Eiran sairaalan silmäkirurgit, silmälääkärit ja optikot
Heickell Aurora Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Kukkonen Kirsi-Tiina Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Mattila Jaakko Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Oksman Erja Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Oksman Petri Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Sarmela Johanna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Virtanen Minna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Ylitalo Jarno Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Hinnasto
Vastaanottohinnat Hinta
Optikon esitutkimus laser- ja linssileikkausta varten
sis. silmäkirurgin arvion TARJOUS 
 nyt 0 €
(arvo 180 €)
Silmälääkärin vastaanotto   alk. 90 €

Tarjoukset voimassa 28.2.2020 asti. Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 18,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €.  paitsi maksuttomaan esitutkimukseen.

Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti