TERVETULOA EIRA SILMÄKLINIKALLE!

Oletko kiinnostunut silmien laserleikkauksesta? Olisiko aika päästä eroon moniteholaseista? Kaihileikkausta ei tarvitse meillä jonottaa ja mahdollisia silmäluomien ongelmia ei myöskään kannata pitkittää, meiltä avun saat nopeasti.

Teemme laserleikkaukset viimeisimmällä ReLEx SMILE -tekniikalla. Linssi- ja kaihileikkauksissa käytössämme ovat uusimmat keinolinssit, joiden optiset ominaisuudet ovat parasta mahdollista laatua.

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus ja erittäin laaja näkemys silmäkirurgiasta ja silmien tutkimuksista. Anna asiantuntijamme arvioida, mikä on juuri sinulle paras vaihtoehto. 

Olemme nostaneet hygieniatasomme korkeimmaksi mahdolliseksi. Desinfioimme tutkimuslaitteet ennen ja jälkeen tehtyjen tutkimusten, ja kaikki terveydenhuollon ammattilaisemme huolehtivat hygieniasta tarkasti ohjeistusten mukaisesti.

VARAA NYT AIKA OPTIKON ESITUTKIMUKSEEN LASER- JA LINSSILEIKKAUSTA VARTEN

Tule selvittämään vodaanko sinun silmäsi leikata!

Sairaalaoptikkomme kartoittaa silmiesi terveydentilan laajojen tutkimusten avulla. Silmäkirurgi analysoi tehdyt tutkimukset ja antaa suosituksen sopivasta leikkausmenetelmästä. Leikkauspäivänä ennen leikkausta tapaat silmäkirurgin, joka kanssa keskustelet tehdyistä silmätutkimuksista ja ehdotetusta leikkausmenetelmästä.

Tämä kaikki nyt maksutta (arvo 180 €). Ei muita kuluja.

Maksuttomassa esitutkimuksessa käynti ei sido sinua mihinkään.

Esitutkimus kestää noin tunnin. Piilolinssejä ei voi käyttää viikkoon ennen esitutkimusta eikä leikkausta.

Varaa aika optikon esitutkimukseen

Uutta! Nyt maksutonta kaihineuvontaa

Saat nyt yksilöllistä kaihineuvontaa - kysy asiantuntijaltamme!

 
Eiran Silmäklinikan kaihineuvonnassa saat opastusta ja neuvoa sinun näkemiseesi liittyviin kysymyksiin.

Kerromme lisätietoa eri kaihileikkausvaihtoehdoista, leikkauksen hyödyistä ja leikkauksen kulusta.

Kaihineuvontamme on maksutonta asiantuntijapalvelua puhelimitse, eikä sido sinua mihinkään. Voit soittaa asiantuntijallemme 09 1620 540, arkisin klo 10-16.

 
Eiran silmäklinikan asiantuntijat
Heickell Aurora Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Kukkonen Kirsi-Tiina Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Mattila Jaakko Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Oksman Erja Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Oksman Petri Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Sarmela Johanna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Virtanen Minna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi

Silmälääkäri

Varaa aika silmälääkärin vastaanotolle, jos sinulla on ongelmia näkökyvyn kanssa, silmä oireilee poikkeuksellisesti tai silmässä on kipua. Silmälääkäri tekee silmäsairauksien, mm. kaihin, diagnostiikkaa ja hoitoa sekä myös taittovirhetutkimuksia.

Lue lisää

Optikon esitutkimus silmäleikkausta varten

Varaa aika sairaalaoptikon perusteelliseen esitutkimukseen. Esitutkimuksessa selvitetään silmiesi terveydentila ja näkökyky ja tutkimuksen jälkeen suositellaan juuri sinulle sopivin leikkausmenetelmä. Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua varaamaan leikkausaikaa.

Lue lisää

Smile-laserleikkaus

Viimeisimmän SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää. Silmän pintakerros säilyy näin eheämpänä ja kuivasilmäisyyden riski pienenee. Tutkimukset osoittavat SMILE-leikkausten hoitotulosten olevan erinomaisia.

Lue lisää

Linssileikkaus / Ikänäköleikkaus

Ikänäkö on normaalia iän myötä tulevaa lähinäön heikkenemistä. Linssileikkauksella eli ikänäköleikkauksella pääset eroon silmälaseista. Meillä olet turvallisissa ja osaavissa käsissä. Olemme tehneet silmäleikkauksia vuodesta 1996 ja käytössämme on aina uusimmat linssivaihtoehdot.

Lue lisää

Kaihileikkaus

Kaihi eli harmaakaihi on silmäleikkauksella hoidettavissa oleva normaali, iän myötä tuleva, silmäsairaus. Jos epäilet kaihia, varaa aika silmälääkärin vastaanotolle. Silmälääkäri tutkii silmien terveydentilan, arvio onko kyseessä kaihi ja milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen.

Lue lisää

Eira Kuivasilmäklinikka

Kärsitkö kuivista silmistä? Vetistävätkö silmäsi? Punoittavatko ne vai tuntuvatko ne hiekkaisilta? Joudutko käyttämään silmätippoja? Juuri sinua varten olemme avanneet uuden Eira Kuivasilmäklinikan, missä voimme tehokkaasti helpottaa silmäoireitasi uudella ja miellyttävällä Thermoflo-lämpöhoitomenetelmällä.

Lue lisää

Kaihileikkaus HUS-palvelusetelillä

Eikö silmälasit enää auta ja näkö tuntuu sumealta? Varaa aika silmälääkärimme vastaanotolle. Hän arvioi milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen. Halutessasi voit myös soittaa maksuttomaan kaihineuvontaamme, jossa vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

ICL-leikkaus

ICL-leikkaus eli silmänsisäinen piilolinssi on kehitetty vaihtoehdoksi laserleikkauksille erityisesti suureen likinäköön. Silmänsisäisistä linsseistä on yli 40 vuoden kokemus kaihileikkausten pohjalta.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti