TERVETULOA EIRA SILMÄKLINIKALLE!

Oletko kiinnostunut silmien laserleikkauksesta tai olisi aika päästä eroon moniteholaseista? Kaihileikkausta ei tarvitse meillä jonottaa ja mahdollisia silmäluomien ongelmia ei myöskään kannata pitkittää, avun saat nopeasti.

Teemme laserleikkaukset viimeisimmällä ReLEx SMILE -tekniikalla ja linssi- ja kaihileikkauksessa käytössämme on uusimmat keinolinssit, joiden optiset ominaisuudet ovat parasta mahdollista laatua.

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus ja erittäin laaja näkemys silmäkirurgiasta ja silmien tutkimuksista.
Anna asiantuntijamme arvioida mikä on juuri sinulle paras vaihtoehto. 

 

VARAA NYT AIKA OPTIKON ESITUTKIMUKSEEN LASER- JA LINSSILEIKKAUSTA VARTEN

Tule selvittämään vodaanko sinun silmäsi leikata!

Sairaalaoptikkomme kartoittaa silmiesi terveydentilan laajojen tutkimusten avulla. Silmäkirurgi analysoi tehdyt tutkimukset ja antaa suosituksen sopivasta leikkausmenetelmästä. Leikkauspäivänä ennen leikkausta tapaat silmäkirurgin, joka kanssa keskustelet tehdyistä silmätutkimuksista ja ehdotetusta leikkausmenetelmästä.

Tämä kaikki nyt maksutta (arvo 180 €). Ei muita kuluja.

Maksuttomassa esitutkimuksessa käynti ei sido sinua mihinkään.

Esitutkimus kestää noin tunnin. Piilolinssejä ei voi käyttää viikkoon ennen esitutkimusta eikä leikkausta.

Varaa aika optikon esitutkimukseen

Uutta! Nyt maksutonta kaihineuvontaa

Saat nyt yksilöllistä kaihineuvontaa - kysy asiantuntijaltamme!

 
Eiran Silmäklinikan kaihineuvonnassa saat opastusta ja neuvoa sinun näkemiseesi liittyviin kysymyksiin.

Kerromme lisätietoa eri kaihileikkausvaihtoehdoista, leikkauksen hyödyistä ja leikkauksen kulusta.

Kaihineuvontamme on maksutonta asiantuntijapalvelua puhelimitse, eikä sido sinua mihinkään. Voit soittaa asiantuntijallemme 09 1620 540, arkisin klo 10-16.

 
Eiran silmäklinikan asiantuntijat
Heickell Aurora Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Kukkonen Kirsi-Tiina Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Mattila Jaakko Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Oksman Erja Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Oksman Petri Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Sarmela Johanna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Virtanen Minna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi

Silmälääkäri

Silmälääkärin vastaanotolle kannattaa tulla, jos on ongelmia näkökyvyn kanssa tai jos silmä oireilee poikkeuksellisesti. Silmälääkäreille kuuluu silmän sairauksien diagnostiikka ja hoito sekä taittovikojen määrittäminen. Yli 40-vuotiaan olisi viimeistään hyvä käydä silmälääkärin vastaanotolla tarkastamassa silmien terveydellinen tila.

Lue lisää

Esitutkimus optikolla laser- ja linssileikkausta varten

Tule sairaalaoptikon laajaan esitutkimukseen selvittämään, voiko sinun silmiesi taittovirheet korjata laserleikkauksella tai linssileikkauksella. Esitutkimuksessa optikko kuvaa ja mittaa silmää usealla eri laitteella, jotta saamme selvitettyä sinulle sopivimman leikkausmenetelmän, ilman sitoumusta.

Lue lisää

Smile-laserleikkaus

Viimeisimmän SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää. Silmän pintakerros säilyy näin eheämpänä ja kuivasilmäisyyden riski pienenee. Tutkimukset osoittavat SMILE-leikkausten hoitotulosten olevan erinomaisia.

Lue lisää

Linssileikkaus

Linssileikkauksella eroon moniteholaseista! Linssileikkausta kutsutaan myös ikänäköleikkaukseksi, koska sillä korjataan sekä lähi- että kaukonäköä. Varaa aika optikon laajaan esitutkimukseen. Tutkimuksen perusteella silmäkirurgi valitsee juuri sinulle sopivan leikkausmenetelmän. Optikon esitutkimus nyt veloituksetta!

Lue lisää

Kaihileikkaus

Eikö silmälasit enää auta ja näkö tuntuu sumealta? Varaa aika silmälääkärimme vastaanotolle. Hän arvioi milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen. Halutessasi voit myös soittaa maksuttomaan kaihineuvontaamme, jossa vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Eira Kuivasilmäklinikka

Kärsitkö kuivista silmistä? Vetistävätkö silmäsi? Punoittavatko ne vai tuntuvatko ne hiekkaisilta? Joudutko käyttämään silmätippoja? Juuri sinua varten olemme avanneet uuden Eira Kuivasilmäklinikan, missä voimme tehokkaasti helpottaa silmäoireitasi uudella ja miellyttävällä Thermoflo-lämpöhoitomenetelmällä.

Lue lisää

Kaihileikkaus HUS-palvelusetelillä

Eikö silmälasit enää auta ja näkö tuntuu sumealta? Varaa aika silmälääkärimme vastaanotolle. Hän arvioi milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen. Halutessasi voit myös soittaa maksuttomaan kaihineuvontaamme, jossa vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

ICL-leikkaus

ICL-leikkaus eli silmänsisäinen piilolinssi on kehitetty vaihtoehdoksi laserleikkauksille erityisesti suureen likinäköön. Silmänsisäisistä linsseistä on yli 40 vuoden kokemus kaihileikkausten pohjalta.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti