Hölttä Eeva

Geriatrian ja psykiatrian erikoislääkäri
Tutkinto:LT
Erikoisalat:Geriatria, Psykiatria
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Minulla on pitkä kokemus geriatriasta, geriatrisesta psykiatriasta ja työskentelystä iäkkäiden ihmisten psyykkiseen terveydentilaan sekä muistiongelmiin  liittyvien haasteiden parissa. Olen toiminut HUS psykiatrian yliopistoklinikassa, Porvoon vanhuspalveluissa ja Helsingin Sosiaali- ja terveysviraston erikoissairaanhoidossa. Erikoislääkärin yksityisvastaanottoa Eirassa olen pitänyt yli kymmenen vuoden ajan.

Palvelumuotoja: Polikliininen psykiatrian erikoislääkärin vastaanotto (aikuispotilaat, ikääntyvät ja iäkkäät, omaishoitajat, parit, perheet). Psykoterapeuttinen ohjaus ja psykoterapeuttiset tapaamiset. Geriatriset ja psykiatriset polikliiniset arviot ja hoito, myös konsultaatiokäynnit kotiin ja hoitoyksiköihin.

Palvelut:Muistitestit, Senioriklinikan omalääkäri, Senioriklubi, Geriatria, Psykiatria
Erityisosaaminen:

Mielialaoireet, erityisesti masennus ja ahdistuneisuus, iäkkäänä alkaneet psykoosioireet, muistisairaan neuropsykiatriset oireet ja omaishoitajuuteen liittyvät haasteet. Muistisairausdiagnostiikka ja muistisairauksien erotusdiagnostiikka psykiatrisiin oireisiin liittyen.

Muistisairauksien erityispätevyys
Erityistason psykoterapeutti, pari ja perheterapeutti

Julkaisut:Väitöskirjani Helsingin yliopistosta käsitteli neuropsykiatrisia oireita muistisairauksissa ja iäkkään akuutissa sekavuusoireyhtymässä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Tänään
18:00
1 h 0 min
Hölttä Eeva
Geriatrian ja psykiatrian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Lue lisää artikkeleista
Geriatrin avulla lisää vuosia elämään- ja ennen kaikkea lisää elämää vuosiin

Kun läheisemme tulee vanhaksi ja hänen toimintakykynsä alkaa heiketä, me pidämme sitä itsestään selvänä asiana. Kun hän alkaa muuttua hajamieliseksi, sehän kuuluu vanhenemiseen. Kun hän väsyy helposti, on hiljainen ja vetäytyvä - niin, eihän vanha ihminen enää jaksa. Ja kun jotain paikkaa kolottaa, saahan siihen terveyskeskuksesta lääkettä. Kaikki hyvin?

Lue lisää