Granat Simo

Päihdeklinikan vastaava lääkäri, päihdelääketieteen erityispätevyys
Tutkinto:Lääketieteen lisensiaatti, päihdelääketieteen erityispätevyys, kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyys
Erikoisalat:Päihdelääkäri
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Lääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 2006, päihdelääketieteen erityispätevyys 2016, kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyys 2015. Monipuolinen työkokemus päihdelääketieteestä, mm katkaisuhoitoasemat, vieroitushoitoyksiköt, opiaattikorvaushoitoklinikka, asunnottomien palvelukeskus ja vankiloiden poliklinikat.

Päihdelääkärinä Eiran sairaalassa 2013 lähtien. Eiran sairaalan katkaisuklinikan vastuulääkäri ja vuodeosaston osastonlääkäri. Lisäksi monipuolinen kansainvälisen terveydenhuollon ja projektijohtamisen kokemus, mm tuberkuloosiohjelman johtaja Somaliassa.

Palvelut:Alkoholiriippuvuus, Hoivapalvelut, Katkohoito alkoholivieroitus, Katkohoito lääkevieroitus, Kuntoutus, Saattohoito, terminaalihoito, Terveydentilan arviointi, Unilääkeriippuvuus, Päihdelääkäri
Varaa aika asiantuntijalle
Lue lisää artikkeleista
Potilas kertoo: Katkaisuhoito oli tönäisy oikeaan suuntaan

“Kun menin katkaisuhoitoon, päässä naksahti jokin. Olin sitä ennen juonut ja pitänyt taukoja, mutta en koskaan pystynyt lopettamaan täysin. Mennessäni hoitoon, olin juuri ollut lomalla, ja juominen oli taas jäänyt päälle. Silloin sanoin vaimolleni, että nyt tähän on tultava loppu. Soitin Eiraan ja sain paikan sairaalasta vielä samana iltana. Sanoin lääkärille, että omat keinot ovat loppu, kaikki on kokeiltu.

Lue lisää
Korkki kiinni

Juomaputki voi saada alkunsa monesta syystä. Eläkepäivien yllättävä vapaus, loma tai stressaava elämäntilanne voivat tehdä alkoholista osan arkea. Katkaisuhoito auttaa silloin, kun alkoholille on vaikea sanoa ei.

Lue lisää