Raitio Hanna

Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
Tutkinto:LT, erikoislääkäri, dosentti. Kokeellisen allergologian dosentti, Esteettisen lääketieteen diplomi (AAAM).
Erikoisalat:Ihotaudit ja allergologia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Minulla on 27 vuoden kokemus lääkärintyöstä, siitä 16 vuotta olen toiminut ihotautilääkärinä.
Olen valmistunut erikoislääkäriksi Helsingin yliopistosta, tehnyt tutkimustyötä sekä Tampereen yliopistossa, että HUS:n Iho- ja allergiasairaalassa kymmeniä vuosia, opiskellut Amerikassa, Englannissa, Espanjassa ja Dubaissa esteettistä dermatologiaa ja suorittanut American academy of Aesthetic Medicine diplomin esteettisistä hoidoista.
Minulla on myös kahdenkymmenen vuoden kokemus allergologisesta tutkimustyöstä, erityisesti ruoka-aineallergioiden diagnostiikasta ja hoidosta. Hoidan kaikkia ihosairauksia, teen luomitarkastuksia, luomenpoistoja, lisäksi teen laajasti esteettisen lääketieteen alan hoitotoimenpiteitä, kuten täyteainehoidot ikämuutoksiin, myös Radiessehoidot, botuliinihoidot, mesoterapiahoito, erisyvyiset kemialliset ihonkuorinnat, IPL-hoidot ihon lehahtelun ja punoituksen poistoon, PRP-hoito, vartalohoidot kuten rasvanpoisto kryolipolyysin avulla, arpien häivytys neulauksen, kemiallisen kuorinnan ja dermabraasion avulla. Teen myös Ultherapy-hoitoa.
Palvelut:Arpihoito
Cryo-jäädytyshoito
Ihotautilääkäri
Injektiohoidot
Liikahikoilun botuliinihoito
Ihotaudit ja allergologia
Erityisosaaminen:Esteettinen dermatologia laajasti: mm. kemialliset ihonkuorinnat, kasvojen alueen injektiohoidot (täyteaineet, Radiesse, botuliini), mesoterapiahoidot, IPL, PRP, RF ja Ulthera-hoidot, vartalon alueen rasvanpoisto ilman leikkausta jäädytysmenetelmällä (kryolipolyysi).
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

to 20.8.
13.00
30 min
Raitio Hanna
Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
to 20.8.
14.00
30 min
Raitio Hanna
Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema