Kinnunen Jussi

Päihdeterapeutti, seksuaaliterapeutti, sertifioitu TRE-ohjaaja
Tutkinto:Sosionomi AMK
Erikoisalat:Päihdeterapeutti
Kielitaito:Suomi

Reilut 19 vuotta sitten tein elämässäni ison muutoksen. Tai todenmukaisempi ilmaisu olisi että aloitin muutoksen tekemisen. Olin ihan kivasti menestynyt ja arvostettukin muusikko, soittanut monissa menestyneissä bändeissä, tehnyt jokusen hittibiisinkin - ehkä isoin niistä oli Juomalaulu-niminen kappale, joka levytettiin Freukkareilla. Juomalaulun alkuperäinen idea oli pohdiskella suhdettani alkoholiin ja muihinkin päihteisiin alkoholi-nimikkeen alla, pienellä huumorilla maustettuna.

Todellisuudessa olin aika ymmälläni ja hyvin pettynyt itseeni. Miksi minä joka halusin kokea olevani henkisesti vapaa olinkin henkisesti orjan asemassa? Sitä ei ollut mitenkään helppo myöntää itselle, kukapa haluaisi myöntää että elämänhallintani oli pahasti vinksallaan. Sain kyllä asiat hoideltua suurin piirtein, mitä nyt yhdestä bändistä sain potkut kännissä soitettujen keikkojen takia, mutta tähänkin syynä tuntui enemmän olevan bändikaverien ymmärtämättömyys.

Lähdin sitten hoitoihin, menin Myllyhoitoon Kalliolaan ja aloin käydä muissakin vertaishoidoissa. Niin kuin usein muutoksissa on aluksi mennään lujaa laidasta laitaan. Kaikki vanhat uskomukset ja myytit saavat kyytiä ja tilalle tulee toisenlaisia uskomuksia ja myyttejäkin, kunnes niistäkin on ehkä valmis luopumaan. 

Ryhdyin hoitoalalle
Pään sisäiset kiemurat ja ihmisen oma mikrokosmos ovat aina kiehtoneet jo omien ongelmienkin johdosta ja muutenkin. Oli luontevaa, että lähdin opiskelemaan aluksi musiikkiterapiaa ja siitä pikkuhiljaa päihdealalle. Opiskelusta onkin tullut intohimoni. Olen päivittänyt osaamistani lukuisilla koulutuksilla sekä seminaareilla mm. seksuaalineuvojan tutkinnolla ja TRE-ohjaajakoulutuksella. Olen toiminut myös muutosvalmentajana Korkki kiinni -TV-sarjassa sekä asiantuntijana Vapaa valitsemaan -kirjassa.
Eirassa otan vastaan sekä yksilö-, pari- että ryhmäasiakkaita.

Olen tehnyt päihdeterapeutin työtä vuodesta 2000-lähtien, ja koen että yksi tärkeä missio terapiatyön ohella on hälventää turhaa häpeää joka usein turhaan vaikeuttaa asiakkaan hoitoon hakeutumista. Olemme kaikki yksilöitä ja siksi hoitojenkin on oltava yksilöllisiä, juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä. Ei ole olemassa yhtä oikeaa hoitometodia joka sopisi kaikille.

Päihderiippuvuus on sairaus josta on mahdollista toipua. Minä tiedän sen, olen myös itse sen kokenut. Kun soitat ja varaat ajan sekä saavut paikalle, niin isoin kynnys on silloin jo ylitetty. Olisiko jo aika laittaa oma elämäsi etusijalle?

Palvelut:Alkoholiriippuvuus
Miesten Terveysklubin asiantuntija
Peliriippuuvuus
Päihdeklinikan asiantuntija
Päihdeterapeutti
Päihdeterapeutti
Erityisosaaminen:Päihdeterapia, seksuaaliterapia, parit sekä yksilöt. Luovien alojen erityistuntemus. Päihdekountoutuskurssit.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

HUOM! Hoidan osan vastaanotoista etävastaanottoina. Halutessasi etävastaanoton valitse  ”Videovastaanotto”.
ma 5.10.
13.30
1 h 0 min
Kinnunen Jussi
Päihdeterapeutti, seksuaaliterapeutti, sertifioitu TRE-ohjaaja
Eiran lääkäriasema
ma 5.10.
15.00
1 h 0 min
Kinnunen Jussi
Päihdeterapeutti, seksuaaliterapeutti, sertifioitu TRE-ohjaaja
Eiran lääkäriasema