Bomberg Maarit

Fysioterapeutti AMK
Tutkinto:Fysioterapeutti AMK
Erikoisalat:Fysioterapia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Olen työskennellyt fysioterapeuttina Eirassa vuodesta 2003 lähtien ja olen suorittanut myös kivun hoidon erikoistumisopinnot.

Vahvuutenani ovat teini-ikäisten ja aikuisten tuki- ja liikuntaelinongelmat ja erikoisosaamistani olen kehittänyt etenkin niskan, alaselän, lantion, lonkan, polven ja nilkan alueella. Yleisimpiä vastaanotolleni tulon syitä aikuisilla ovat erilaiset niskakivut, päänsäryt, alaselkävaivat/iskias, pakaran ja lonkan alueen kivut, akillesjänteen kivut sekä lonkan ja polven nivelrikosta aiheutuvat kivut ja toiminnalliset ongelmat. Hoidan myös yläraajavaivoista kärsiviä, näistä etenkin ns. tennis- tai golfkyynärpäätä. Teini-ikäisten, etenkin aktiiviliikkujien, yleisimpiä kipualueita ovat alaselkä, lonkka ja polvi. Nilkan nyrjähdyksen ja nilkan murtuman jälkihoito ovat myös erittäin tuttuja.

Autan erilaisten apuvälineiden hankinnoissa, kuten mm. ortooseissa ja kyynärsauvoissa, ja opastan oikeaan kävelytekniikkaan.

Olen tarkka ja varma kliinikko ja ensikäynnillä teen perusteelliseen haastatteluun ja tutkimiseen perustuvan hoitosuunnitelman. Konsultoin tarvittaessa myös lääkäriä. Kannustan aktiiviseen fysioterapiaan, mutta myös erilaiset mobilisaatiotekniikat ovat vahvasti osa hoitoa. Kinesioteippaus, shockwave ja ultraääni ovat tärkeitä työvälineitäni.

Teen myös leikkausten jälkeistä kuntoutusta sekä kotikäyntejä. Vastaanotolleni voi tulla ilman lääkärin lähetettä ja myös maksusitoumuksella. Myös työterveyshuollon asiakkaat ovat tervetulleita.

Palvelut:Alaraajaklinikka, Fysioklinikka, Geriatrinen fysioterapia, Hyvinvointiklinikka, Kinesis-vastusharjoittelu, Nilkka- ja Jalkateräklinikka, Fysioterapia
Erityisosaaminen:Tuki-ja liikuntaelinongelmat, alaraaja- ja alaselkäongelmat.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

pe 14.12.
08:00
1 h 0 min
Bomberg Maarit
Fysioterapeutti AMK
Eiran lääkäriasema
pe 14.12.
10:00
1 h 0 min
Bomberg Maarit
Fysioterapeutti AMK
Eiran lääkäriasema
pe 14.12.
11:00
1 h 0 min
Bomberg Maarit
Fysioterapeutti AMK
Eiran lääkäriasema