Pakarinen Päivi

Gynekologi
Tutkinto:LKT
Erikoisalat:Gynekologia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Olen toiminut lääkärinä yli 30 vuotta ja gynekologina noin 20 vuotta. Kokemusta on kertynyt monenlaisista gynekologisista ja muista lääketieteellisistä ongelmista. Tutkimukseen perustuva tieto ja kokemus ovat perusta hoitaessani kaikenikäisiä potilaitani kokonaisvaltaisesti. Olen kirurgisesti suuntautunut ja leikkaustoiminta on erikoisosaamistani. Eiran sairaalassa teen erilaisia gynekologisia leikkauksia. Erityisesti mini-invasiivisuus on alaani. Erikoisosaamistani ovat myös gynekologinen syöpä, ultraäänitutkimukset ja gynekologinen syöpäkirurgia. Syöpä- ja robottikirurgiaa teen päivätyössäni HYKS:ssa.

Vastaanotollani käy eri-ikäisiä naisia monenlaisten ongelmien takia. Gynekologin työni on monipuolista ja haastavaa ja samalla palkitsevaa kun voi auttaa potilasta. Työn iloa lisää jatkuva koulutus, joka on tarpeen kehityksen turvaamiseksi. Gynekologina haluan hoitaa potilaistani kokonaisvaltaisesti. Olen erikoistunut gynekologisen syövän hoitoon. Vastaanotollani potilaan huoli saattaa olla oireilu, joka on herättänyt syöpäepäilyn. On tärkeää paneutua huolella potilaan vaivoihin ja onneksi tutkimuksissa yleensä jo vastaanotolla selviää mistä on kysymys. Teen Eirassa myös monenlaisia gynekologisia leikkauksia kuten kohdunpoistoja, munasarjaleikkauksia ja laskeumaleikkauksia. Gynekologinen kirurgia ja erityisesti mini-invasiivinen benigni- ja syöpäkirurgia ovat erikoisosaamistani. Kliinisen työn lisäksi teen tutkimustyötä gynekologisessa kirurgiasta.

Palvelut:Hormonihoidot, Kohdun laskeuma- ja kiristysleikkaukset, Kohdun tähystys- ja poistoleikkaukset, Munasarjaleikkaukset, Naisten Terveysklubi, Papa-näytteet, Papilloomavirustutkimukset, Vatsaontelon tähystysleikkaukset, Virtsankarkailu, Virtsankarkausleikkaus, Gynekologia
Erityisosaaminen:Gynekologinen kirurgia, gynekologinen syöpä, mini-invasiivinen kirurgia ja syöpäkirurgia.
Julkaisut:Väitellyt 1998, julkaisuja gynekologiasta.
Varaa aika asiantuntijalle
Lue lisää artikkeleista