Eiran sairaala on yksityinen, 100 %:sesti suomalainen sairaala ja lääkäriasema Etelä-Helsingissä. Olemme tunnettuja korkeasta lääketieteellisestä osaamisestamme ja aidosti välittävästä asiakaspalvelustamme. Meillä työskentelee yli 180 terveydenalan ammattilaista ja laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu erikois- ja yleislääkäri-, työterveys- ja laboratoriotutkimuspalvelujen lisäksi laaja kirurginen yksikkö. Lisäksi tarjoamme 24/7 vuodeosaston sekä runsaasti täydentäviä terapiapalveluja. Eira on valittu useampana vuotena pääkaupunkiseudun parhaaksi lääkäriasemaksi.

Haemme nyt vuodeosastolle lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän 14-paikkaisella vuodeosastollamme, jossa hoidamme niin sisätauti-, kirurgisia- kuin päihdepotilaita.
Sinua odottaa mukavat ja osaavat työkaverit, uniikki miljöö ja hyvä työilmapiiri kasvavassa yrityksessä.

Toivomme Sinulta monipuolista hoitotyön osaamista, positiivista asennetta, sinnikkyyttä, sitoutumista työhösi sekä erinomaisia yhteistyötaitoja toimiessasi moniammatillisen tiimin jäsenenä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.


Tervetuloa mukavaan joukkoomme!
 

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Liisa Kallioniemi, liisa.kallioniemi@eiransairaala.fi tai puh. 050 542 1133.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 8.7.2020 osoitteella liisa.kallioniemi@eiransairaala.fi.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.