Eiran sairaala on yksityinen, 100 %:sesti suomalainen sairaala ja lääkäriasema Etelä-Helsingissä. Olemme tunnettuja korkeasta lääketieteellisestä osaamisestamme ja aidosti välittävästä asiakaspalvelustamme. Meillä työskentelee yli 180 terveydenalan ammattilaista ja laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu erikois- ja yleislääkäri-, työterveys- ja laboratoriotutkimuspalvelujen lisäksi laaja kirurginen yksikkö. Lisäksi tarjoamme 24/7 vuodeosaston sekä runsaasti täydentäviä terapiapalveluja. Eira on valittu useampana vuotena pääkaupunkiseudun parhaaksi lääkäriasemaksi.

Haemme nyt lääkäriasemalle vakinaiseen työsuhteeseen asiakaspalvelun taitajaa, jolle asiakkaiden positiivinen yllättäminen on jokapäiväinen ilo. Viihdyt sekä puhelimessa että vastaanottotiskin takana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa sairaalassa. Sinua odottaa mukavat ja osaavat työkaverit, uniikki miljöö ja hyvä työilmapiiri kasvavassa yrityksessä.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Luonteeltasi olet iloinen, joustava ja huolellinen. Tartut asioihin ja olet hyvä tiimityöntekijä. Sinulla ei tarvitse olla terveydenhuollon kokemusta, mutta puhut sekä suomea että ruotsia. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Bettina Backman bettina.backman@eiransairaala.fi tai puh. 0400 671 437.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 18.2.2019 osoitteella bettina.backman@eiransairaala.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.