Vastaa seuraaviin kysymyksiin

  1. Koetko, että unesi on rauhallista ja virkistävää  2. Kuinka nopeasti yleensä nukahdat nukkumaan mennessäsi?  3. Kuinka usein keskimäärin heräilet yön aikana?  4. Heräätkö liian aikaisin aamuyöstä?  5. Kuorsaatko?  6. Oletko väsynyt vaikka sinusta tuntuu, että nukut riittävästi  7. Epäiletkö, että sinulla on unenaikaisia hengityskatkoksia?  8. Nukahteletko helposti televisiota katsellessasi, lukiessasi tai muissa vastaavissa tilanteissa?Näytä tulokset

Unitestin tulos:

Hienoa! Vaikuttaa siltä, että unesi on levollista ja palauttavaa.
Jos kuitenkin unesi laatu mietityttää, varaa aika Uniklinikan unihoitajalle tarkempaa kartoitusta varten.

Unitestin tulos:

Vaikuttaa siltä, ettei unesi ole tarpeeksi levollista ja palauttavaa.
Suosittelemme, että varaat ajan Uniklinikan unihoitajalle tarkempaa kartoitusta ja hoitosuunnitelmaa varten.

Uniongelmia? Varaa aika Unihoitajalle!

Unihoitajan vastaanotolla selvitetään uniongelmien syitä, ohjataan tarvittaessa unirekisteröintiin tai oikealle erikoislääkärille ja hoidetaan unihäiriöitä lääkkeettömillä menetelmillä.

Tule Unihoitajan ensikäynnille kartoittamaan unesi tilanne.

Varaa aika unihoitajan vastaanotolle
Lue lisää Eira Uniklinikasta

Eira Uniklinikka

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa tai heräiletkö useasti? Häiritsevää kuorsausta? Hengityskatkoksia? Haluaisitko löytää lääkkeettömiä keinoja unettomuuden hoitoon? Varaa aika Eira Uniklinikalle. Meiltä saat kokonaisvaltaista apua uniongelmiisi.

Lue lisää

Unihoidot ja unitutkimukset

Eira Uniklinikalla hoidetaan unettomuutta ja unihäiriöitä useilla eri hoitomuodoilla ja tutkimuksilla. Sertifioitu unihoitajamme kartoittaa tilanteesi ja suosittelee juuri sinulle parhaat unihoidot ja tutkimukset. Varaa aika Eira Uniklinikalle. Meiltä saat kokonaisvaltaista apua uniongelmiisi.

Lue lisää