Välkommen till Eira Plastikklinik

Våra specialister på Eira Plastikkliniken har flera års erfarenhet av både större plastikkirurgiska operationer som också mindre estetiska ingrepp. Dagkirurgiska operationer gör vi i lätt narkos och efter större operationer övernattar du på vår trivsamma bäddavdelning.

Du bokar behändigt mottagningstid till våra plastikkirurger via vår nätbokning.

Om du önskar kan du också boka tid för konsultation till vår plastikkirurgiska sjukskötare. Av sjukskötaren får du kostnadsfritt tilläggsinformation om plastikkirurgiska möjligheter och praktisk information om operationerna. Du får den första uppskattningen på hur ett plastikkirurgiskt ingrepp lämpar sig för dig.

Våra specialister på Eira Plastikkliniken hjälper dig!
Popov Pentscho Plastikkirurg Boka tid
Rautio Minna Plastikkirurg Boka tid
Siitari Eeva Plastikkirurg Boka tid
Ståhlberg Kaarlo Specialist i kirurgi och plastikkirurgi Boka tid
Läs mera om plastikkirurgiska ingrepp och operationer

Ansikte

Plastikkirurgin erbjuder flera alternativ till att korrigera förändringar i ansiktsområdet som hänger ihop med föråldring eller andra dylika orsaker.

Läs mer

Bröst

På Eira sjukhus har vi mångårig erfarenhet av bröstoperationer: bröstförstoring, bröstförminskning och bröstlyft. Vi gör också bröstrekonstruktion efter bröstcancerbehandling.

Läs mer

Kroppen

Kroppen förändras under livets lopp av många olika skäl. Till exempel ålder, viktupp- och nedgång samt graviditet förändrar kroppens utseende. Modern plastikkirurgi erbjuder hjälp ifall detta blir för störande i vardagen.

Läs mer

Huden

Ärr, födelsemärken och olika vårtor är bra att låta granskas av en läkare, Med åren tappar huden sin elasticitet och det kan kännas aktuellt med estetiska behandlingar. Av dessa har kirurgerna på Eira sjukhus mångårig erfarenhet.

Läs mer

Boka tid för gratis konsultation till sjukskötare

Till sjukskötarens mottagning kan du komma för att diskutera och höra dig för om vilka möjligheter plastikkirurgin kan erbjuda dig. Mottagningsbesöket hos sjukskötaren är gratis.

Ta kontakt med oss plastikklinik@eirasjukhus.fi

 

Notera att mottagningsbesöket hos kirurgen inför en operation är avgiftsbelagt.

Boka tid till konsultation hos sjukskötaren
Fråga Eira Plastikklinik
Namn
Telefon
E-post
Meddelande