Mitä Ultherapy®-ultraäänihoito on?

Plastiikka_Ultherapy.jpg

Ultherapy®-hoito perustuu ultraäänienergiaan, joka kohdistetaan syvälle ihon alla oleviin kudoksiin käyttäen optimaalista lämpötilaa.

Kasvojen kohotus tapahtuu luonnollisesti asteittain - ilman sairausloman tarvetta!

• Hoidossa ei käsitellä vain ihon pintakerrosta kuten esim. perinteisissä laser- tai radiofrekvenssihoitomenetelmissä.
  • Lämmin ultraäänienergia käynnistää heikentyneen kollageenin vahvistumisen ja uuden kollageenin syntymisen.
    Uusi kollageeni kohottaa ja kiinteyttää hoidettavaa ihoaluetta saaden aikaan luonnollisen lopputuloksen.
    Paras apu saadaan, jos ihon kimmoisuus on vielä tallella, jotta toimenpiteen jälkeen iho palautuu entiselleen.
  • Ultherapy®-hoito soveltuu poskien ja leuanalusihon kohotukseen sekä silmänympärysihon ja kulmien kohotukseen.
    Erinomaisia hoitotuloksia on saatu myös kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen dekolteen kiinteyttämisestä.
  • Hoidon aikana plastiikkakirurgimme hyödyntävät ultraäänikuvantamista, jonka avulla he näkevät hoidettavat kudoskerrokset ja pystyvät kohdistamaan ultraäänienergian juuri haluttuun kohtaan ihokudosta.
  • Hoito tuntuu syvällä ihossa nipistelynä/pistelynä ja lämpönä. Tämä on aivan normaalia ja liittyy annettavaan hoitoon.
    Plastiikkakirurgimme käy ennen hoitoa huolellisesti läpi hoidon yksityiskohdat.
  • Hoidon tulokset ovat potilaskohtaisia.

Kenelle Ultherapy® hoito sopii?

• Ultherapy®-hoito sopii potilaille, joilla oma luonnollinen kollageeni tuotanto on vähentynyt ja sen seurauksena kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella on havaittavissa vanhenemiseen liittyviä muutoksia.
  • Hoito sopii erinomaisesti potilaille, jotka eivät halua leikkaustoimenpiteitä eivätkä sairauslomaa. Ultherapy®-hoito tehdään ultraäänen avulla, ilman leikkausta ja hoidon jälkeen voit jatkaa normaaleja arkiaskareita.
  • Suosittelemme hoitoa 35 ikävuodesta alkaen sekä naisille että miehille.
  • Hoidettavan alueen botuliinihoidosta tulisi olla 2 viikkoa ja täyteainehoidosta 1 kk ennen annettavaa Ultherapy®-hoitoa. Mesolankojen laitosta tulisi olla vähintään 6 kk ennen Ultherapy®-hoitoa.

Yksilöllinen hoidonsuunnittelu

• Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti yhdessä potilaan ja plastiikkakirurgin kanssa.
  • Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä hoitava plastiikkakirurgi arvioi hoidon tarpeen ja tekee yksilöllisen, juuri sinun tarpeista lähtevän hoitosuunnitelman. Vastaanoton jälkeen varataan hoitajan kanssa hoitoaika plastiikkakirurgille.
  • Hoidon kesto riippuu hoidettavasta alueesta. Yleensä hoito kestää 90-120 minuuttia. Hoitoalueita ovat koko kasvot, alakasvot, kaula, silmänympärys ja dekoltee.
  • Ultherapy®-hoidon jälkeen seuraamme saatuja hoitotuloksia 6 kk ajan.

Tutkittua esteettistä hoitoa

Ultherapy®-hoito on ainoa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä ei-leikkausta-vaativa esteettinen hoitomenetelmä kaulan, leuanalusihon ja kulmien kohotukseen ja kiinteytykseen sekä dekolteen juonteiden ja ryppyjen hoitoon.

Lisäksi hoidon teho on tieteellisesti todistettu. Ultherapy®-hoitomenetelmästä on tehty yli 50 lääketeieteellistä tutkimusta ja yli 40 julkaisua.

Ultherapy®-hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen iho voi tuntua hiukan aralta ja iho voi lievästi punoittaa. Lisäksi saattaa esiintyä kihelmöinnin tunnetta ja kosketusarkuutta. Tämä on kuitenkin täysin normaalia ja ohimenevää ja osoitus siitä, että uusi kollageenituotanto on käynnistynyt.

Ultherapy®-hoidon jälkeen voit palata normaaleihin arkiaskareisiin. Hoidon jälkeen et tarvitse sairaslomaa.

Hoidon tulokset ovat potilaskohtaisia. Keskimäärin tulokset alkavat näkyvä muutaman viikon päästä hoidosta kun uusi kollageenituotanto on käynnistynyt. Hoidon tulokset ovat näkyvimmät 3 kk kuluttua, mutta vaikutus saattaa voimistua asteittain aina 6 kk saakka.

Yleensä yksi hoitokerta riittää. Mikäli potilaalla on ollut vain lieviä ikämuutoksia, hoitotulos kestää usean vuoden. Ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden päästä. Uusilla huoltavilla hoidoilla on mahdollista edelleen hidastaa ihon luonnollista vanhenemista.
Eiran sairaalassa Ultherapy®-hoitoja tekevät kirurgit:
Popov Pentscho Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Eiran lääkäriasema Varaa aika
Rautio Minna Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Eiran lääkäriasema, Eira Grani Varaa aika
Siitari Eeva Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Eiran lääkäriasema Varaa aika

Varaa nyt aika Ultherapy-konsultaatioon!

varaa vastaanottoaika helposti nettiajanvarauksestamme!

Vastaanotolla kirurgimme kertoo lisää uudesta menetelmästä ja tekee sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka jälkeen varataan toimenpideaika.

Huomioithan, että toimenpideaikaa ei voi varata suoraan nettiajanvarauksestamme.

SEURAAVAT VAPAAT AJAT
Katso lisää vapaita aikoja
Hinnasto
UUTUUS! Ultherapy - kasvojen kohotus ilman leikkausta Hinta
Plastiikkakirurgin vastaanottokäynti alk. 130 €
Toimenpiteet Hinta**  Eiran Terveystili*
Koko kasvot TUTUSTUMISHINTA! 2 500 € (norm. 3 300 €)  215,30 €/kk
 Alakasvot 2 400 €  206,90 €/kk
 Kaula 1 400 €  123,60
 Dekoltee 1 100 €  98,60 €/kk
 Silmänympärys 1 000 €  90,30 €/kk
Hintoihin lisätään toimistomaksu 16,95 €.
**Hinnat sisältää alv 24%
*Eiran Terveystilillä esim. 12 kk:n korottomalla osamaksulla (sisältää tilinavausmaksun ja -käsittelymaksut yht. 83 €).
Kysy lisää Eiran palveluista!
Nimi
Puhelin