Eira sjukhus är ett privat sjukhus och en mångsidig läkarstation i södra Helsingfors. Vi är till 100% i inhemsk ägo och är kända för vår höga medicinska kvalitet och individuella kundservice. Redan över 180 specialister inom hälsovård jobbar hos oss. Till vårt serviceutbud hör specialist- och allmänläkare, företagshälsovård, laboratorium och röntgen samt ett brett kirurgiskt utbud. Dessutom har vi en 24/7 bäddavdelning samt mångsidiga terapitjänster. Eira har under flera år valts till huvudstadsregionens bästa läkarstation.

Vi söker nu till läkarstationens kundservice en fast anställd närvårdare/sjukskötare, som verkligen gillar att överraska kunderna med ett positivt mottagande varje dag. Du trivs både bakom disken och i telefon.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant arbete i ett ansett sjukhus. Trevliga och kunniga kolleger, en unik miljö och en god arbetsatmosfär i ett växande företag väntar dig.

Vi önskar att du har erfarenhet av kundservice inom hälsovården. Till läggningen hoppas vi att du är glad, hjälpsam och noggrann. Du tar tag i saker och du jobbar bra i team. Du talar både svenska och finska. Engelska ses som en merit.

välkommen till vårt trevliga team!

 

Fråga gärna mera av avdelningsskötare Saija Vahala, saija.vahala@eiransairaala.fi eller tfn. 040 073 0190.

Skicka din ansökan och CV senast den 12.2.2021 till saija.vahala@eiransairaala.fi. Vi behandlar ansökningarna an efter.