EIRA Sjukhus är en mångårig serviceproducent för hns

Hos oss kan du låta utföra starroperationen utan att köa.

 

HUR FÅR JAG EN servicesedel?

En servicesedel av HNS får du då ögonläkaren har diagnostiserat grå starr som enligt HNS kriterier försämrar din syn. Av din ögonläkare får du en remiss för starr till HNS, varefter du skickas hemmed en servicesedel. Med hjälp av servicesedeln kan du snabbt och enkelt få din starroperation utförd på Eira sjukhus.

 

omfattande tjänster och starroperation i över 15 år

Eira sjukhus är ett uppskattat modernt tvåspråkigt sjukhus och läkarstation i inhemsk ägo som erbjuder mångsidiga läkar- och hälsovårdstjänster sedan över 110 år tillbaka. Vi erbjuder mångsidiga kirurgiska tjänster och underökningar, starroperationer har vi gjort i över 15 år. Vi vårdar våra patienter med hänsyn till de individuella behoven. Till våra värderingar hör att skapa ett långsiktigt och tryggt vårdförhållande med våra patienter.

I den smärtfria starroperationen, som görs under ytlig bedövning, används den senaste tekniken. Eira har den modernaste utrustningen i Finland, och apparaterna har utvecklats så att de är så säkra som möjligt med tanke på ögonen. Lågenergiapparaterna säkerställer också snabb återhämtning efter operationen. På Eira utfaller mer än 99 procent av starroperationerna väl.

Vid en starroperation förs en hydrofobisk monofokal konstgjord lins in i ögat. Linsen ger i allmänhet god syn på långt håll.


Avgifter i anslutning till servicesedlarna:

Patienten betalar självrisken som endast är 89 €/öga. 
Självrisken inkluderar starroperation med en kvalitativ monofokal lins. 

 

Speciallinser och andra tilläggstjänster

Om det är möjligt att med hjälp av en multifokal lins eller en lins som korrigerar astigmatism uppnå bättre syn på ögat, kan patienten om han eller hon så önskar skaffa en sådan på egen bekostnad. Var då i kontakt med någon av våra sjukhusoptiker på tfn 09 1620 300, må-to kl 9-15 eller fre 9-14. Patienten kan också framföra önskemål om att övervakas av en anestesiläkare under operationen.

Du kan övernatta på Eira sjukhus bäddavdelning och under uppsikt repa dig efter operationen. Då sköter vi om påbörjande av ögondroppskuren och följer upp ditt mående fram till följande morgon. Specialpriset för övernattning efter starroperation är 200 €/natt och inkluderar sjukskötarvård, middag, kvällsmål och frukost.

Eventuella tilläggstjänster betalas av patienten själv före utskrivningen:
- speciallins
- anestesiläkarvård
- övernattning på bäddavdelningen

 

att hitta fram till eira sjukhus

Vi befinner oss på adressen Skepparegatan 29, 00150 i Helsingfors. Kollektivtrafikförbindelserna är goda, spårvagn nummer 2 och 3 samt bussarna 14, 17 och 18 stannar intill sjukhuset. Bilen kan parkeras på gatan. Välkommen till en starroperation på Eira sjukhus!

 

tidsbeställning

Om du har fått en HNS-servicesedel för en starroperation och vill få operationen utförd på Eira sjukhus kan du boka tid för operation per tfn 09 1620 570

Eira sjukhus ögonkirurger
Koskela Kimmo Specialist i ögonsjukdomar
Kukkonen Kirsi-Tiina Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Oksman Petri Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Tuuminen Raimo Specialist i ögonsjukdomar
Prislista
Patientavgift med HNS-servicesedel, starroperation Pris  

Starroperation med monofokal lins, patientens självrisk

Självrisken inkluderar

  • operation med högklassig monofokulär lins
  • ögonkirurgens förundersökning på operationsdagen
  • de undersökningar som krävs vid val av linsen.
89 €  
Eventuella tilläggstjänster ersätter HNS servicedeln inte.
    
Kansliavgift på 17,90 € tillkommer

Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande