KAKSIKIELISIÄ SAIRAANHOITAJIA

Kasvamme ja haemme kaksikielisiä (ruotsi ja suomi) sairaanhoitajia. Lue lisää!

 

SAIRAANHOITAJAN sijaisuus

Haemme nyt joukkoomme kokenutta ja lämminhenkistä sairaanhoitajaa sairaalamme vuodeosastolle sijaisuuteen 1.4.-31.8.2018. Työ sijoittuu pääasiallisesti Tehtaankadun vuodeosastolle, mutta työvuoroja on myös Saukonpaaden vuodeosastolla.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän hoitotyössä. Sinua odottaa osaavat kollegat, hyvä tiimihenki ja mukava työilmapiiri arvostetussa yksityissairaalassa.

Toivomme sinulta hyviä hoitotyön taitoja, motivoituneisuutta ja innokkuutta oppia uusia asioita. Pidät tiimityöstä ja olet luonteeltasi joustava, iloinen ja tunnollinen. Sinulla on voimassa olevat  iv-luvat ja kokemusta sairaanhoitajan työstä. Ruotsin ja englannin kielen taidon katsomme eduksi.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa vuodeosaston päällikkö Bettina Backman p. 0400 671 437 tai bettina.backman@eiransairaala.fi.

Hakemukset osoitteella: bettina.backman@eiransairaala.fi

KEIKKATYÖTÄ LAITOSHUOLTAJILLE

Eiran sairaalan vuodeosasto Tehtaankadulla tarjoaa lämminhenkistä huolenpitoa ja kiireetöntä läsnäoloa kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä.

Tarjoamme sairaalan vuodeosastolla keikkatyötä laitoshuoltajille. Laitoshuoltajan työnkuvaan kuuluu siivous- ja ruokahuolto vuodeosastolla sekä mahdollisesti sairaalan muissakin työpisteissä. Työvuorot ovat aamu- sekä iltavuoroja.

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta sekä vastuullista ja lämminhenkistä työotetta. Tulet hyvin toimeen työyhteisössä ja haluat tehdä tiimityötä. Edellytämme voimassaolevaa hygieniapassia, riittävää suomen kielen taitoa sekä aiempaa kokemusta sairaalatyöstä.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

Jos keikkatyö kiinnostaa sinua, ota yhteys leikkausyksikön oh. Saija Vahalaan, saija.vahala@eiransairaala.fi tai vuodeosaston oh. Liisa Kallioniemeen,  liisa.kallioniemi@eiransairaala.fi.

Harjoittelupaikat on täytetty

Kevään ja syksyn 2018 opiskeluharjoittelupaikat on täytetty. Kiitos mielenkiinnosta!

HAEMME TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISIA

Onko Eiran sairaala sinun tulevaisuuden työpaikkasi? Arvostatko työssäsi yksilöllisyyttä, moniammatillista yhteistyötä ja mahdollisuutta vaikuttaa tapaan tehdä työtä? Eiran sairaalan uniikki miljöö ja tunnustettu asema terveydenhuollon palvelujen antajana tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet. 

Yksityinen ja itsenäinen, kotimaisessa omistuksessa oleva Eiran sairaala ja lääkäriasema tunnetaan korkeasta lääketieteellisestä tasostaan. Lääkäriaseman palvelumme sisältävät yleis- ja erikoislääkärin vastaanotot, laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä työterveydenhuollon yksikön. Sairaalan kirurginen toiminta, tähystykselliset tutkimukset ja mahdollisuus ympärivuorokautiseen vuodeosastohoitoon ovat ydinosaamistamme. Palvelemme asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä ja se on meille myös merkityksellinen palvelun lähtökohta.

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme?

Mikäli et tällä kertaa löytänyt avoimista työpaikoistamme juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää avoimen hakulomakkeen palvelujohtaja Annuli Airaskorvelle, annuli.airaskorpi@eiransairaala.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.