laaja ja kattava esitutkimus sairaalaoptikolla

Esitutkimuksessa mitataan usealla eri laitteella seuraavat asiat:

 • sarveiskalvon paksuus
 • sarveiskalvon kaarevuus ja aaltorintama-analyysi
 • sarveiskalvon topografia
 • taittovirhe (lasien miinus- tai plusvoimakkuus sekä ns. hajataitteisuus)
 • silmänpaine
 • silmän mikroskopointi
 • silmän pituus, etukammion syvyys, mykiön paksuus
 • silmän takaosan tutkimus eli OCT-valokerroskuvaus ja -mittaus verkkokalvolta tarkan näkemisen eli maculan alueelta tai papillan ympäriltä.

Näiden mittausten perusteella selvitetään silmäsi terveydentila ja  arvioidaan sopiiko laser- tai linssileikkaus sinulle. Mikäli tutkimuksessa ilmenee jotain silmäsairauteen viittaavaa, ohjataan potilas silmälääkärin tarkastukseen. Varaa esitutkimukseen aikaa tunti.

Leikkaava silmäkirurgi analysoi tehdyt esitutkimukset, ja yhdessä asiakkaan kanssa keskustellen valitaan paras leikkausmenetelmä.

Esitutkimus nyt maksutta

Tule selvittämään voiko sinun silmäsi leikata!

Optikon tekemä esitutkimus nyt maksutta
(hinta normaalisti 88 € + toimistomaksu 16,95 €).

Esitutkimus kestää noin tunnin. Piilolinssejä ei voi käyttää viikkoon ennen esitutkimusta eikä leikkausta.

Esitutkimus ei sido mihinkään.

VARAA AIKA

Kenelle laserleikkaus ja linssileikkaus sopii?

Voimakkuuksista ja silmänrakenteesta riippuen valitaan onko laserleikkaus vai linssileikkaus parempi vaihtoehto.  

Linssileikkaus eli ikänäköleikkaus sopii etenkin henkilöille, joilla on sekä kauko- että lähilasit. Eiran sairaalassa on käytössä moderni ja monipuolinen linssivalikoima, jonka avulla voidaan valita jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen näkeminen.

Silmälaserleikkaus sopii etenkin henkilöille, joilla on kaukolasit. Alaikäraja on 18 vuotta, varsinaista yläikärajaa ei ole. Suosittelemme silmien laserleikkausta, kun muutoksia silmälasien vahvuuksissa ei ole enää ollut viimeisen kahden vuoden aikana.

Huomioithan, että laserleikkauksella korjataan pääasiassa kaukonäkö. Linssileikkauksella korjataan sekä kauko- että lähinäkö. Lue lisää linssileikkauksesta »

Teemme laserleikkaukset viimeisintä ReLEx Smile -tekniikkaa käyttäen, jolloin toipuminen leikkauksesta on mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa. Lue lisää »

Laserleikkausta ei tehdä, mikäli

 • olet alle 18-vuotias
 • olet raskaana tai synnytyksestä on alle 6 kuukautta
 • sinulla on jokin silmäsairaus esim. kaihi
 • sinulla on todettu jonkin sairauden (diabetes, reuma) aiheuttamia muutoksia näköön.
Eiran sairaalan optikot
Seuraavat vapaat ajat
pe 23.2.
08:30
1 h 0 min
Lehvonen Oskari
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus laser-/linssileikkaus
pe 23.2.
14:30
1 h 0 min
Lehvonen Oskari
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus laser-/linssileikkaus
Katso lisää vapaita aikoja
Hinnasto
  Hinta
Optikon tekemä esitutkimus silmän laser- ja linssileikkausta varten TARJOUS
 nyt 0 € (arvo 88 €)
Silmäleikkaukset kokemuksella Eiran sairaalassa

Relex Smile -laserleikkaus

Viimeisimmän SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää. Silmän pintakerros säilyy näin eheämpänä ja kuivasilmäisyyden riski pienenee. Tutkimukset osoittavat SMILE-leikkausten hoitotulosten olevan erinomaisia.

Lue lisää

Femto-Lasik ja Lasik-laserleikkaus

Lasik-tekniikka on saavuttanut maailmalla valta-aseman helppoutensa ja nopean toipumisen vuoksi. Femto-Lasik ja Lasik-leikkauksissa silmän pintaan tehdään läppä ja sarveiskalvon laserointi ja muokkaus tehdään läpän alle. Femto-Lasik-leikkauksessa läppä tehdään femtosekuntilaserilla, muuten tekniikka on sama.

Lue lisää

Linssileikkaus

Linssileikkauksella eroon moniteholaseista! Linssileikkausta kutsutaan myös ikänäköleikkaukseksi, koska sillä korjataan sekä lähi- että kaukonäköä. Varaa aika optikon laajaan esitutkimukseen. Tutkimuksen perusteella silmäkirurgi valitsee juuri sinulle sopivan leikkausmenetelmän. Optikon esitutkimus nyt veloituksetta!

Lue lisää

ICL-leikkaus eli silmänsisäinen piilolinssi

ICL eli silmänsisäinen piilolinssi on kehitetty vaihtoehdoksi laserleikkauksille erityisesti suureen likinäköön. Silmänsisäisistä linsseistä on yli 40 vuoden kokemus kaihileikkausten pohjalta.

Lue lisää
Lue asiakkaiden kokemuksia laser- ja linssileikkauksista Eiran sairaalassa
Ei enää silmälaseja!

Muotikuvauksia työkseen tekevä Aila Stenius kertoo koko homman tulleen vuosien mittaan melko kalliiksi, sillä näyttävien kehysten lisäksi myös linssien piti olla erityisen hyvät. Ei saa tulla heijastuksia tai häikäistymisiä kirkkaissa valoissa.

Lue lisää
Hannu Aravirta haki Eirasta terävyyttä pelisilmään

Suomalaista jääkiekkoa on vaikea ajatella ilman Hannu Aravirtaa ja hänen vankkumatonta asiantuntemustaan. Mutta miten Aravirta osaa ajatella omaa elämäänsä ilman silmälaseja?

Lue lisää
Uusi leikkaus sopi minulle

Emma Piiriselle tehtiin Suomen ensimmäinen SMILE-toimenpide viime kesänä. Emman elämää hankaloittava taittovirhe korjattiin uudella läpättömällä laserleikkauksella. Silmäleikkaus jännitti etukäteen, mutta piilolasien käyttö oli silmien kuivumisen vuoksi hankalaa ja kallis silmälasihankinta oli taas edessä.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista!
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti