laaja ja kattava esitutkimus eiran sairaalaoptikolla

Maksuton sairaalaoptikon esitutkimus sisältää:

  • silmänpaineen mittauksen
  • henkilökohtaisen näkötilanteen kartoituksen
  • taittovirheiden määrityksen
  • sarveiskalvon tutkimuksen
  • silmien terveydentilan arvioinnin
  • silmäkirurgin leikkausarvion

Lisäksi tarvittaessa tehdään silmän kerroskuvaustutkimus (OCT).

Näiden mittausten perusteella selvitetään silmäsi terveydentila ja arvioidaan sopiiko laser- tai linssileikkaus sinulle. Mikäli tutkimuksessa ilmenee jotain silmäsairauteen viittaavaa, ohjataan potilas silmälääkärin tarkastukseen. Varaa esitutkimukseen aikaa tunti.

Leikkaava silmäkirurgi analysoi tehdyt esitutkimukset ja antaa suosituksen sopivasta leikkausmenetelmästä.

Leikkauspäivänä ennen leikkausta potilas tapaa leikkaavan silmäkirugin ja käy vielä keskustelua tehdyistä silmätutkimuksista ja ehdotetusta leikkausmenetelmästä.

Maksuttomassa esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua varaamaan leikkausaikaa.

Tämä kaikki nyt veloituksetta (arvo 180 €). ei muita kuluja.

Piilolinssejä ei voi käyttää viikkoon ennen esitutkimusta eikä leikkausta. Tutkimuksessa käytetään pupilleja laajentavia silmätippoja, jotka sumentavat lähinäköä loppupäiväksi.

Kenelle laserleikkaus ja linssileikkaus sopii?

Voimakkuuksista ja silmänrakenteesta riippuen valitaan onko laserleikkaus vai linssileikkaus parempi vaihtoehto.  

Silmälaserleikkaus sopii etenkin henkilöille, joilla on kaukolasit. Alaikäraja on 18 vuotta, varsinaista yläikärajaa ei ole. Suosittelemme silmien laserleikkausta, kun muutoksia silmälasien vahvuuksissa ei ole enää ollut viimeisen kahden vuoden aikana. Huomioithan, että laserleikkauksella korjataan pääasiassa kaukonäkö. Linssileikkauksella korjataan sekä kauko- että lähinäkö

Laserleikkausta ei tehdä, mikäli
olet alle 18-vuotias
olet raskaana tai synnytyksestä on alle 6 kuukautta
sinulla on jokin silmäsairaus esim. kaihi
sinulla on todettu jonkin sairauden (diabetes, reuma) aiheuttamia muutoksia näköön.

Teemme laserleikkaukset viimeisintä Smile-tekniikkaa käyttäen, jolloin toipuminen leikkauksesta on mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa. LUE LISÄÄ

Linssileikkaus eli ikänäköleikkaus sopii etenkin henkilöille, joilla on sekä kauko- että lähilasit. Eiran sairaalassa on käytössä moderni ja monipuolinen linssivalikoima, jonka avulla voidaan valita jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen näkeminen. LUE LISÄÄ

 
Seuraavat vapaat ajat
ke 26.2.
14.00
1 h 0 min
Valonen Emilia
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus laser-/linssileikkaus
Näytä seuraavat vapaat ajat

Esitutkimus nyt maksutta

Tule selvittämään voiko sinun näkösi korjata laserleikkauksella!

Sairaalaoptikkomme kartoittaa silmiesi terveydentilan laajojen tutkimusten avulla.  Silmäkirurgi analysoi tehdyt tutkimukset ja antaa suosituksen sopivasta leikkausmenetelmästä. Leikkauspäivänä ennen leikkausta tapaat silmäkirurgin, joka käy keskustelua tehdyistä silmätutkimuksista ja ehdotetusta leikkausmenetelmästä.

Maksuttomassa esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua varaamaan leikkausaikaa.

Tämä kaikki nyt veloituksetta (arvo 180 €). Ei muita kuluja.

Piilolinssejä ei voi käyttää viikkoon ennen esitutkimusta eikä leikkausta. Tutkimuksessa käytetään pupilleja laajentavia silmätippoja, jotka sumentavat lähinäköä loppupäiväksi.

Varaa aika optikon esitutkimukseen
Linssileikkaus

Linssileikkauksella eroon moniteholaseista! Linssileikkausta kutsutaan myös ikänäköleikkaukseksi, koska sillä korjataan sekä lähi- että kaukonäköä. Varaa aika optikon laajaan esitutkimukseen. Tutkimuksen perusteella silmäkirurgi valitsee juuri sinulle sopivan leikkausmenetelmän. Optikon esitutkimus nyt veloituksetta!

Lue lisää
Smile-laserleikkaus

Viimeisimmän SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää. Silmän pintakerros säilyy näin eheämpänä ja kuivasilmäisyyden riski pienenee. Tutkimukset osoittavat SMILE-leikkausten hoitotulosten olevan erinomaisia.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti