Lue lisää ihoon liittyvistä hoidoista

Dermapen 4 hoito NYT UUTTA!

Dermapen-hoito on ihon pintaa aktivoiva ja heleyttävä mikroneulaushoito. Sen avulla ravitaan ja vitaminisoidaan ihoa sekä vaalennetaan pigmenttiläiskiä. Eirassa nyt Dermapen 4 - uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi!

Lue lisää

CO2-laserhoito ihomuutoksiin ja kasvojen hiontaan

Erilaisia laserhoitoja käytetään paljon ihomuutosten poistossa ja ihon hionnassa. Käytössämme on tehokas ja tarkka CO2 eli hiilidioksidilaserlaite.

Lue lisää

PRP-hoito

PRP-plasmahoidolla elvytetään ja heleytetään ihoa sekä silotetaan pikkuryppyisyyttä ilman keinotekoisia aineita. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti hoidettavan omista lähtökohdista.

Lue lisää

Juvederm Volite syväkosteuttava injektiohoito

Kosteuttava, silottava ja ihoa pehmentävä Juvedérm® Volite -injektiohoito antaa luonnollisen hehkun. Hoito soveltuu mm. kasvoille, kaulaan, dekolteelle ja kämmenselille. Yhdellä hoitokerralla saadaan jopa 9 kk kestävä vaikutus!

Lue lisää

Täyteaine- ja botuliinihoidot

Täyteaine- ja botuliinihoidot ovat suosittuja injektiohoitoja, joilla ihoa voidaan silottaa ja täyteläistää ilman leikkausta. Botuliinia käytetään myös liikahikoilun hoidossa. Eiran sairaalassa täyteaine- ja botuliinihoitoja tekevät kokeneet erikoislääkärit.

Lue lisää

Ihotaudit

Ihotautien erikoislääkärin vastaanotolla näkyy ihokasvainten määrän raju lisääntyminen. Tärkein ihomelanooman riskitekijä on auringon ultraviolettisäteilyn aiheuttama ihon palaminen. Yhä nuoremmat sairastuvat, ja noin 50–70 prosenttia melanoomista on pintamelanoomia, joiden hoidoksi riittää yleensä kirurginen poisto ja riittävä terveen kudoksen poisto sekä potilaan seuranta.

Lue lisää

Arpien korjaus

Häiritsevät arvet voidaan leikata pois tai ne voidaan korjata CO2-laserin avulla.

Lue lisää

IPL-hoito häiritsevien ihokarvojen poistoon ja ihon hoitoon

Valoimpulssilla toimiva menetelmä ihon nuorennukseen, akneen, häiritsevien ihokarvojen poistoon sekä pintaverisuonten poistoon kasvoista.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti