Eira Uniklinikka

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa tai heräiletkö useasti? Häiritsevää kuorsausta? Hengityskatkoksia? Haluaisitko löytää lääkkeettömiä keinoja unettomuuden hoitoon? Varaa aika Eira Uniklinikalle. Meiltä saat kokonaisvaltaista apua uniongelmiisi.

Lue lisää

Eira Lihavuusklinikka

Vaikeuttaako ylipaino elämääsi? Oletko jo pitkään yrittänyt päästä eroon ylipainosta? Eira Lihavuusklinikka on erikoistunut lihavuuden monipuoliseen hoitoon. Olemme tehneet lihavuusleikkauksia vuodesta 2009 ja aloittaneet nyt täysin uuden ei-kirurgisen lihavuuden hoitomuodon – Orbera-laihdutusmenetelmän, jossa vatsalaukkuun laitetaan näläntunteen poistava silikonipallo. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan ja tule keskustelemaan sinulle sopivimmasta elämäntavan muutoshoidosta!

Lue lisää

Eira Miesten terveysklubi

Katsastatko autosi säännöllisesti, mutta et itseäsi? Mietityttääkö terveydentilasi, ylipaino, alkoholin käyttö, potenssi tai eturauhasen terveys? Liity uuteen ja uniikkiin Eira Miesten Terveysklubiin! Klubin jäsenenä saat vuosittain kutsun terveystarkastukseen ja voit milloin tahansa konsultoida Terveysklubin Omahoitajaa. Terveydestäsi huolehtiminen ei voisi olla enää helpompaa!

Lue lisää

Eira Naisten terveysklubi

Huolehditko kaikista muista, mutta oma hyvinvointisi tuntuu unohtuvan? Kaipaatko säännöllistä tietoa omasta terveydentilastasi? Juuri sinua varten olemme perustaneet uuden uniikin Eira Naisten Terveysklubin! Klubin jäsenenä saat vuosittain kutsun terveystarkastukseen ja voit milloin tahansa konsultoida Terveysklubin Omahoitajaa. Terveysklubin jäsenyys antaa sinulle vaivatta säännöllisen kokonaiskuvan voinnistasi!

Lue lisää

Eira Senioriklubi

Olisiko sinusta mukavaa, jos sinulla olisi Omahoitaja, johon voit helposti olla yhteydessä? Entä helpottaisiko elämääsi, jos saisit henkilökohtaisen kutsun vuosittaiseen terveystarkastukseen ja ilmaiseen influenssarokotukseen? Lisäksi vielä alennuksia terveyspalveluista? Liity nyt Eira Senioriklubin jäseneksi, niin saat kaiken tämän ja paljon muuta! Nauti elämästä – me huolehdimme terveydestäsi!

Lue lisää

Eira Päihdeklinikka

Eiran sairaalassa hoidetaan alkoholiriippuvuutta pitkällä ja vankalla kokemuksella aina asiakkaan yksityisyyttä kunnioittaen. Palveluumme kuuluu katkaisuhoitoa vuodeosastolla sekä päihdelääkärin, päihteisiin perehtyneen psykiatrin ja päihdeterapeutin vastaanotto. Palveluihimme kuuluvat myös päihdekuntoutuskurssit ja ohjattu vertaistukiryhmä.

Lue lisää

Eira Vatsaklinikka

Kärsitkö epämääräisistä vatsavaivoista? Onko sinulla turvotusta, usein toistuvaa ummetusta tai ripulia? Yllättääkö stressivatsa tai närästääkö ruuan jälkeen? Haluatko vihdoin selvittää vatsavaivasi syyt? Vai onko sinulla jo jokin diagnoosi, mutta kaipaat lisää tietoa ja tukea. Eira Vatsaklinikan asiantuntijat auttavat vatsan erinäisissä ongelmissa. Varaa aika helposti nettiajanvarauksestamme!

Lue lisää

Eira Silmäklinikka

Onko näkösi heikentynyt? Eikö silmälasit enää auta? Haluatko päästä kokonaan eroon silmälaseista ja piilolinsseistä? Vai haittaako silmäluomen virheasento näkökykyä? Eira Silmäklinikalla korjataan silmien taittovirheet, ikänäkö sekä kaihi nopeasti jonottamatta. Samoin Silmäklinikalta löydät avun silmäluomien ongelmiin. Asiantuntevuus yhdistettynä huipputeknologiaan tekevät tutkimuksista ja toimenpiteistä Eiran Silmäklinikalla nopeita ja turvallisia.

Lue lisää

Eira Ortoklinikka

Rajoittaako kipu liikkumista? Särkeekö niveliä? Nyrjähtikö nilkka? Eira Ortoklinikalla tutkitaan ja hoidetaan tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja -vammoja. Meillä on vuosien kokemus tähystyskirurgisista toimenpiteistä sekä polven ja lonkan tekonivelleikkauksista. Varaa aika vastaanotolle helposti nettiajanvarauksestamme!

Lue lisää

Eira Plastiikkaklinikka

Eira Plastiikkaklinikan asiantuntijoilla on pitkä kokemus laadukkaista ja monipuolisista plastiikkakirurgisista palveluista. Leikkaukset tehdään turvallisesti sairaalaympäristössä uusinta teknologiaa hyödyntäen. Palveluihimme kuuluvat vaativan plastiikkakirurgian lisäksi myös kevyemmät hoidot. Varaa aika vastaanotolle helposti nettiajanvarauksestamme!

Lue lisää

Eira Fysioklinikka

Eira Fysioklinikka auttaa sinua kaikissa tuki- ja liikuntaelimistön oireissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Osaavat ja koulutetut fysioterapeutit ja osteopaatit tarjoavat monipuolisesti kuntoutusta eri menetelmillä. Varaa aika helposti nettiajanvarauksestamme.

Lue lisää

Eira Hyvinvointiklinikka

Kiinnostaako sinua kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sairauksien ennaltaehkäisy? Vai kaipaatko elämäntaparemonttia? Haluaisitko voida sekä fyysisesti että psyykkisesti paremmin? Varaa aika Eira Hyvinvointiklinikalle. Me kartoitamme tilanteesi ja autamme sinua voimaan paremmin.

Lue lisää