Eira Saukonpaasi sijaitsee Docrates Syöpäsairaalan yhteydessä ja on läheisen sijaintinsa vuoksi erityisen kätevä niille Docrates Syöpäsairaalan potilaille, jotka tarvitsevat vuodeosastohoitoa hoitojaksojen aikana. Myös omaiset ovat tervetulleita yöpymään. Potilashuoneet ovat tilavia yhden hengen huoneita, joissa on kaikissa oma WC ja suihku. Huonevarusteluun kuuluu myös televisio ja radio.

Olemme sopimuksen mukaan avoinna maanantaista perjantaihin ympäri vuorokauden ja paikalla on aina ammattitaitoinen sairaanhoitaja. Paikkavaraus on hyvä tehdä ajoissa, vuodepaikkoja voi varata Docrates Syöpäsairaalan kautta. Paikkavarausta tehdessä on hyvä varautua kertomaan hiukan terveydentilastaan sekä ruokavaliosta. Vuodeosastolla ei voida hoitaa tehohoitoa tarvitsevia potilaita.

Omat säännöllisesti käytettävät lääkkeet pitää ottaa mukaan osastolle. Halutessasi voit käyttää omia vaatteita, mutta meiltä löytyvät potilasvaatteet ja jalkineet.
 

Yhteystiedot

Puhelin: 09 1620 950
Osoite: Saukonpaadenranta 2 B, 2.krs, 00180 Helsinki
Sähköposti: saukonpaasi@eiransairaala.fi

Aukioloajat

Eira Saukonpaaden vuodeosasto on sopimuksen mukaan avoinna maanantaista perjantaihin ympäri vuorokauden.
Laboratorio avoinna ma-pe klo 8-12.

Saapumisohjeet

Eira Saukonpaasi sijaitsee Jätkänsaaressa, Helsingin Ruoholahdessa. Katuosoite: Saukonpaadenranta 2 B, 00180 Helsinki

Kadun varrelta löytyy 2h pysäköintipaikkoja. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät, raitiovaunu 8 pysähtyy talon viereen ja Ruoholahden metroasemalta on noin 5 minuutin kävelymatka.