Eiran sairaala on yksityinen, 100 %:sesti suomalainen sairaala ja lääkäriasema Etelä-Helsingissä. Olemme tunnettuja korkeasta lääketieteellisestä osaamisestamme ja aidosti välittävästä asiakaspalvelustamme. Meillä työskentelee yli 180 terveydenalan ammattilaista ja laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu erikois- ja yleislääkäri-, työterveys- ja laboratoriotutkimuspalvelujen lisäksi laaja kirurginen yksikkö. Lisäksi tarjoamme 24/7 vuodeosaston sekä runsaasti täydentäviä terapiapalveluja. Eira on valittu useampana vuotena pääkaupunkiseudun parhaaksi lääkäriasemaksi.

Haemme leikkausosastolle vakinaiseen työsuhteeseen välinehuoltajaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa sairaalassa. Sinua odottaa mukavat ja osaavat työkaverit, uniikki miljöö ja hyvä työilmapiiri kasvavassa yrityksessä. Työ on vakinainen 2-vuorotyö, ja viikonloput ovat vapaat.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvät organisointikykytaidot ja hyvää paineensietokykyä. Luonteeltasi olet iloinen, joustava ja huolellinen. Tartut asioihin ja olet hyvä tiimityöntekijä.


Tervetuloa mukavaan joukkoomme!
 

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Saija Vahala, saija.vahala@eiransairaala.fi tai puh. 040 073 0190.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 25.9.2020 osoitteella saija.vahala@eiransairaala.fi.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.