Kokemuksia linssileikkausesta Eirassa

Linssileikkaus vaikutti elämänlaatuun fantastisesti

"Yllätyin siitä, miten nopeasti ja vaivattomasti leikkaus tehtiin. Koko käynti kesti vajaan tunnin.

"Samalla kertaa leikattiin kaihi molemmista silmistä, korjattiin ikänäkö, likinäkö ja kaukonäkö. Halusin kaikki toimenpiteet kerralla, ettei muutaman vuoden päästä tarvitsisi alkaa korjailemaan.

"Suosittelen linssileikkausta lämpimästi. Tämä oli erittäin hieno kokemus!

Pirkka-Pekka Petelius

Linssileikkaus tarkensi elämää

"Elämä on tarkentunut merkittävästi kotona ja töissä. Näen, mitä mausteita ruokaan laitan ja siivoaminen on helpompaa. Keikalla on tietysti mahtavaa nähdä biisilista kunnolla pitkästä aikaa!

"Toimenpide ei jännittänyt, koska kaikki sujui esitutkimuksesta lähtien hienosti. Pääsin kotiin lääkärin käynnin jälkeen noin tunnin kuluttua leikkauksesta, ja ennen kotiinlähtöä tarjottiin vielä kahvit ja konjakit. Näin heti seuraavana aamuna lukea Hesarinkin ilman laseja.

"Minulla on periaate, että terveyteen kannattaa investoida!

Virve Rosti

Kokemuksia Smile-laserleikkauksesta

Olen niin iloinen, kun elämä sujuu ilman silmälaseja helpommin. Huuruiset lasit eivät enää haittaa liikkumista kesällä tai talvella - ja tietokonetyöskentelykin on nyt vaivattomampaa.

Emma Piiriselle tehtiin Suomen ensimmäinen SMILE-toimenpide

Silmäni leikattiin viikko esitutkimuksessa käynnin jälkeen. Jo seuraavana päivänä ajoin autoa! Ainoana haittana koen, että korjailen edelleen ”haamusilmälasien” asentoa. Todella ammattimainen tekemisen laatu alusta loppuun. Kannattaa mennä!

Jari, Espoo

Kokemuksia plastiikkakirurgiasta ja esteettisistä hoidoista

Ultherapy-hoito toimii: kasvojeni löysä iho on kiristynyt

"Kiinnostuin uudesta veitsettömästä kasvojen kohotuksesta, jossa lopputulos on täysin luonnollisen näköinen eikä toimenpiteestä jää iholle mitään vauriota.

"Ultherapy-hoidolla löystynyt kaulan alue ja "hamsteripussit" ovat mennyttä. En meinaa usko silmiäni, kun katson ennen ja jälkeen-kuviani. Onneksi uskalsin!

Minna Laine, 54 vuotta

Ultherapy-hoidon jälkeen kaulan ja alakasvojen iho on selvästi siloittunut ja napakoittunut. Muutos tapahtui asteittain muutaman kuukauden aikana hoidon jälkeen. Suosittelen!

Pirjo, 53 vuotta

Kun päätin hankkia itselleni rinnat, minulle oli tärkeää, että ne olisivat sopusuhtaiset muun kehoni kanssa. Tein tämän vain itseni takia. Eiran sairaalan plastiikkakirurgi Pentscho Popov vakuutti ammattitaidollaan ja huolellisuudellaan. Hän suositteli minun tapauksessani implantin laittamista rintalihaksen alle.

Leikkauspäivänä minulla oli turvallinen olo, kaikki olivat ystävällisiä. Pääsin illalla kotiin ja pidin puolitoista viikkoa lomaa. Onneksi tein tämän. Minusta tuntuu, että nyt olen minä. Se on kummallisen kutkuttava tunne.

Nainen 27 vuotta

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia plastiikkakirurgiasta ja esteettisistä hoidoista

Kokemuksia Ultherapy-hoidosta

"Kaulan ja alakasvojen iho on selvästi siloittunut ja napakoittunut. Muutos tapahtui asteittain muutaman kuukauden aikana hoidon jälkeen. Suosittelen!

Pirjo, 53 vuotta

Kokemuksia rintojen suurennusleikkauksesta

""Kun päätin hankkia itselleni rinnat, minulle oli tärkeää, että ne olisivat sopusuhtaiset muun kehoni kanssa. Tein tämän vain itseni takia. Eiran sairaalan plastiikkakirurgi Pentscho Popov vakuutti ammattitaidollaan ja huolellisuudellaan. Hän suositteli minun tapauksessani implantin laittamista rintalihaksen alle.

Leikkauspäivänä minulla oli turvallinen olo, kaikki olivat ystävällisiä. Pääsin illalla kotiin ja pidin puolitoista viikkoa lomaa. Onneksi tein tämän. Minusta tuntuu, että nyt olen minä. Se on kummallisen kutkuttava tunne.

Nainen 27 vuotta

 

Rintani katosivat melkein kokonaan kun laihduin. Mietin vuoden rintojen suurennusleikkausta. Plastiikkakirurgi Minna Raution konsultaation jälkeen olin varma, että lähden leikkaukseen. Tapaamiset ennen leikkausta olivat perusteellisia ja olin huojentunut ja rentoutunut, koska tunsin olevani hyvissä käsissä. Leikkaus sujui hyvin ammattitaitoisen tiimin käsissä, ja lopputulos on vielä parempi kuin odotin. Leikkaus on ollut luultavasti yksi elämäni parhaimmista päätöksistä.

Nainen 50 vuotta

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia silmäleikkauksista

Kokemuksia Smile-laserleikkauksesta

"Olen niin iloinen, kun elämä sujuu ilman silmälaseja helpommin. Huuruiset lasit eivät enää haittaa liikkumista kesällä tai talvella - ja tietokonetyöskentelykin on nyt vaivattomampaa.

Emma Piiriselle tehtiin Suomen ensimmäinen SMILE-toimenpide
 

"Silmäni leikattiin viikko esitutkimuksessa käynnin jälkeen. Jo seuraavana päivänä ajoin autoa! Ainoana haittana koen, että korjailen  edelleen ”haamusilmälasien” asentoa. Todella ammattimainen tekemisen laatu alusta loppuun. Kannattaa mennä!

Jari, Espoo

Kokemuksia linssileikkauksesta eli ikänäköleikkauksesta

"Olen todella tyytyväinen, että tulin linssileikkaukseen Eiraan. Nautin lasittomuudesta suunnattomasti. Lisäksi minua on huojentanut tieto, ettei linssileikkauksen jälkeen voi koskaan saada kaihia. Olen suositellut linssileikkausta jo ystävillenikin.

Aila Stenius

ICL-leikkaus

"Voin suositella leikkausta jokaiselle suuresta likinäöstä kärsivälle. En pysty sanoin kuvailemaan sitä, kuinka onnellinen olen tästä tuloksesta. Leikkaus on kallis ja riskit ovat toki aina olemassa, mutta elämä ilman laseja on todellakin sen arvoista!

Sari Huhtamaa