Ståhlberg Kaarlo

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:Lääketieteen tohtori 2012, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri 2004, Kirurgian erikoislääkäri 2002, Lääketieteen lisensiaatti 1995
Erikoisalat:Plastiikkakirurgi
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Suurin osa työstäni on nenäleikkauksia, sekä esteettisiä että korjaavia. Kasvojenkohotukset ja silmäluomileikkaukset ovat myös tärkeässä osassa ja lisäksi teen muuta esteettistä kirurgiaa.

 

Aloitin nenäleikkaukset 2000-luvun alussa ja minulla on ollut ilo saada paneutua tähän suppeaan mutta haastavaan leikkauskohteeseen todella perusteellisesti vuosien varrella. Nenäleikkauksissa kiinnostavinta on se, että luonnollisen ja tasapainoisen näköiseen lopputulokseen sekä hyvään toiminnalliseen tulokseen pääseminen vaatii paljon erilaisia tekniikoita ja eri asioiden huomioimista. Jokainen nenä on erilainen eikä ole olemassa vakiomenetelmää vaan jokainen leikkaus vaatii omat ratkaisunsa.

Kasvojen ja silmäluomien leikkauksissa toiminnallisuus on myös tärkeässä osassa, ja pidän luonnollisen näköistä lopputulosta tärkeänä. Sen saavuttamiseksi on usein tarpeen yhdistää erilaisia menetelmiä: kohotusleikkausten lisäksi saattaa olla hyödyllistä miettiä kudospuutosten täyttämistä siirteillä tai täyteaineilla.

Muusta esteettisestä kirurgiasta korvalehtien muotoilu sekä kaikki tavanomaiset plastiikkakirurgiset leikkaukset kuten rintojen ja vartalon muotoilu kuuluvat luonnollisesti toimenkuvaani.

Palvelut:Arpihoito
Hörökorvaleikkaus
Iholuomen poisto
Injektiohoidot
Kasvojen hionta CO2-laserilla
Kasvojen kohotusleikkaukset
Kasvojen laserkuorinta, kirurgin maksullinen konsultaatio
Kulmakarvojen kohotusleikkaus
Liikahikoilun Botox-hoito
Nenän korjausleikkaukset
Otsan kohotusleikkaus
Plastiikkaklinikan asiantuntija
PRP-plasmahoito
Rasvaimut
Rintojen kohotusleikkaus
Rintojen pienennysleikkaus
Rintojen suurennusleikkaus
Ultherapy-hoito, kirurgin maksullinen konsultaatio
Vatsan muotoiluleikkaus
Yläluomileikkaus, kirurgin maksullinen konsultaatio
Plastiikkakirurgi
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ke 25.9.
13.30
45 min
Ståhlberg Kaarlo
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema