Sirola Pirjo

Psykoterapeutti, Kuvataidepsykoterapeutti, Työnohjaaja, TtM
Tutkinto:Psykoterapeutti/Kuvataidepsykoterapeutti, Suomen Mielenterveysseura. Työnohjaajakouluttaja STOry, Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen, Työnohjaaja HY. Terveystieteiden maisteri (TtM), (hoitotyön johtaminen) TAY ja KY (terveyshallintotiede). Työterveyshoitaja STADIA. Hälsovårdare, Svenska sjukvårdsinstitutet. Sairaanhoitaja Helsingin kaupungin sairaanhoito-opisto.
Erikoisalat:Psykoterapeutti
Kielitaito:Suomi, Ruotsi

Olen työskennellyt sairaanhoidossa, terveydenhuollossa ja työterveyshuollossa sekä toimijana että yhteistyökumppanina ja ammatinharjoittajana. Toiminut työnohjauksen, työhyvinvointityön, kehittämisen ja HR-alueen konsultointipalveluiden asiantuntijatehtävissä eri aloilla ja verkostoissa. Työkokemus on karttunut useiden toimijoiden ja sektorien kanssa tapahtuneessa vuosien yhteistyössä.

Kuvataidepsykoterapiatyötä teen psykodynaamisella viitekehyksellä sekä yksilöiden että ryhmien kanssa. Työnohjaustyötä teen ratkaisu- ja voimavarakeskeisellä työotteella yksilö-, ryhmä- ja työyhteisömuotoisesti - perinteisellä työnohjausmenetelmällä sekä visuaalisen aspektin kautta. Asiakaslähtöisiä valmennuksia teen hyvinvoinnin/työhyvinvoinnin kehittämisen alueella.
Palvelut:Hyvinvointiklinikan asiantuntija
Kuvataidepsykoterapia
Yksilöllinen työnohjaus
Psykoterapeutti
Varaa aika asiantuntijalle