Popov Pentscho

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:LL, LT
Erikoisalat:Plastiikkakirurgia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti, Portugali
Olen erikoistunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan ja teen sitä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Erityisosaamisalueeni ovat rintojen, vartalon, silmäluomien ja kasvojen esteettinen plastiikkakirurgia. Teen esteettistä plastiikkakirurgiaa laaja-alaisesti ja päätoimisesti.
Nimestäni kysellään luonnollisesti usein. Se periytyy isältäni, joka myös oli kirurgi, kotoisin Bulgariasta. Olen itse suomalainen, suomenkielinen - syntynyt, asunut ja opiskellut täällä.
Lääkäriksi, kirurgian erikoislääkäriksi, plastiikkakirurgian erikoislääkäriksi ja lääketieteen tohtoriksi olen valmistunut Helsingin Yliopistosta. Tohtorinväitöskirjani käsitteli pehmytkudossyöpien plastiikkakirurgista hoitoa. Plastiikkakirurgiksi valmistumisen jälkeen lähdin hakemaan koulutusta esteettiseen plastiikkakirurgiaan Brasiliasta, esteettisen plastiikkakirurgian syntymaasta. Rio de Janeirossa minulla oli kunnia olla legendaarisen professori Ivo Pitanguyn oppilaana.

Hoidan esteettisen kirurgian lisäksi paljon ihosyöpäpotilaita sekä massiivisen painonpudotuksen jälkeisiä iho-ongelmia. Kasvainten poistojen jälkeiset esteettiset ongelmat, arpikorjaukset, luomenpoistot, täyteainehoidot, botuliinitoksiini, lasertoimenpiteet – kaikki kuuluvat päivittäiseen työhöni.

Hoidan aina henkilökohtaisesti leikkaussuunnittelun, leikkaukset ja jälkitarkastukset. Käytän laaja-alaisesti turvallisia ja tehokkaiksi todettuja menetelmiä. Tinkimätön tarkkuus, esteettinen näkemys ja potilaasta huolehtiminen ovat työni ”peruskiviä”. Tyytyväinen asiakas on minulle kunnia-asia!

Jäsenyydet
ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery)
Suomen Plastiikkakirurgiyhdistys
Suomen Esteettiset Plastiikkakirurgit
Suomen Lääkäriliitto
Palvelut:Arpihoito, Hörökorvaleikkaus, Iholuomen poisto, Ihosyöpäleikkaukset, Injektiohoidot, Kasvojen hionta Co2-laserilla, Kasvojen kohotusleikkaukset, Kasvojen laserkuorinta, Kulmakarvojen kohotus, Otsan kohotus, Plastiikkaklinikka, PRP kantasoluhoito, Rasvaimut , Rintojen kohotusleikkaus eli mastopexia, Rintojen pienennysleikkaus eli reduktioplastia (palvelusetelillä), Rintojen pienennysleikkaus eli reduktioplastia (yksityinen), Rintojen suurennus implantilla, Rintojen suurennus rasvansiirrolla, Silmäluomileikkaukset, Sisäänkääntyneiden nännien korjausleikkaus, Ultherapy-hoito, kirurgin konsultaatio (maksullinen), Vatsan muotoiluleikkaus, Yläluomileikkaus, kirurgin konsultaatio (maksullinen), Plastiikkakirurgia
Erityisosaaminen:

Esteettinen plastiikkakirurgia, ylä- ja alaluomileikkaus, rintojen suurennus, hörökorvaleikkaus, kasvojen kohotus, rasvansiirto, abdominoplastia, rasvaimu, botuliini- ja täyteainehoidot, Radiesse-hoidot, postbariatrinen kirurgia, arpikorjaukset, ihokasvainten poistot, ihosyöpäleikkaukset, ihon laserhoidot, Ulthera-hoidot.

Julkaisut:Pehmytkudossarkoomien kirurginen hoito, HY, 2005
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Tänään
10:30
30 min
Popov Pentscho
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Tänään
14:00
30 min
Popov Pentscho
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Tänään
15:00
30 min
Popov Pentscho
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Lue lisää artikkeleista
Ryhtiä rintoihin

Joillakin naisilla suuririntaisuus aiheuttaa vaikeita niska-hartiaseudun särkyjä, jolloin rintojenpienennysleikkauksesta on usein huomattava apu oireisiin. Toisilla taas synnynnäinen pienirintaisuus aiheuttaa ongelmia, jotka voidaan usein leikkauksella korjata. Rintoja muokkaavassa kirurgiassa tärkeintä on se, minkä potilas subjektiivisesti kokee ongelmaksi. Omassa vartalossa viihtyminen on tärkeä asia. Mikäli haittaava asia on teknisesti mahdollista hoitaa turvallisesti kuntoon, leikkausta kannattaa harkita.

Lue lisää
Miten vartaloa muokataan?

Ikääntyessä iho menettää luontaisen kimmoisuutensa. Lihomisen seurauksena ei-toivottuihin paikkoihin kertyy ylimääräistä rasvaa, iho venyttyy ja voi syntyä raskausarpia. Myös vatsalihakset saattavat venyä. Näitä muutoksia tapahtuu eriasteisina aina myös raskauksien seurauksena.

Lue lisää