Kajan Maija

Gynekologi
Tutkinto:Lääketieteen lisensiaatti, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Erikoisalat:Gynekologia
Kielitaito:Suomi, Englanti
Gynekologia on lääketieteen hurmaavin alue. Siinä voi perehtyä naisen elämän kokonaisuuteen, niin sen monenlaisiin murheisiin ja ongelmiin kuin mahdollisuuksiin ja riemuihin. Haluan hoitaa niin nuoria, keski-ikäisiä kuin vanhoja naisia kokonaisvaltaisesti.
Erityisesti olen perehtynyt naisten vaihdevuosiin, niiden oireisiin ja hormonihoitoihin. Näihin asioihin liittyen olen kirjoittanut kirjan Sukellus kuumaan aaltoon - naisten vaihdevuodet, terveys ja hormonit. Luennoin myös naisten elämästä, vaihdevuosista ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioita.
Olen tehnyt kehitysyhteistyötä Namibiassa eteläisessä Afrikassa kaksi vajaan kolmen vuoden jaksoa 1991–93 ja 2001–03. Näiden vuosien ansiosta puhun myös jonkin verran ndongaa. Minulla on kansainvälisen lääketieteen erityispätevyys.
Teen lähinnä töitä suomeksi ja englanniksi. Vaasassa kasvaneena minulla on myös uinuva hyvä ruotsin kielen taito, joka tarvitsee pölyjen pyyhkimistä ja harjausta ollakseen kunnollinen työ-, laulu- tai runojenlukukieli. Teen työtä mielelläni myös ruotsiksi, mutta olen siinä toistaiseksi vielä varsin kömpelö ja hidas.
Palvelut:Hormonihoidot, Naisten Terveysklubi, Nuorten gynekologia, Papa-näytteet, Papilloomavirustutkimukset, Virtsankarkailu, Gynekologia
Erityisosaaminen:Vaihdevuodet, hormonikorvaushoito, seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset
Omat nettisivut: http://www.maijakajan.fi
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

En vastaanota miespotilaita.
pe 1.2.
11:30
30 min
Kajan Maija
Gynekologi
Eiran lääkäriasema