Sundman Helene

Fysioterapeutti
Tutkinto:Fysioterapeutti, Työfysioterapeutti
Erikoisalat:Fysioterapeutti, Työfysioterapia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi
Yli 20v vuotta fysioterapeuttina toimineena polikliinisessa työssä Suomessa ja Yhdysvalloissa erikoistuin 17 vuotta sitten työfysioterapeutiksi. Vastuullani on Eiran työterveyshuollon asiakkaiden ergonomia ja muu fyysinen työhyvinvointi. Pidän polikliinisen vastaanoton sekä työterveysasiakkaille että muille.
Sekä fysioterapeutin että työfysioterapeutin työ vaatii jatkuvaa kouluttamista, ja koulutukset joissa olen käynyt, ovat alani parhaita mm. Työterveyslaitoksen, Fysi ry:n ja Somtyn järjestämiä.
Työterveyslaki velvoittaa työfysioterapeuttia asiantuntijana edistämään työntekijöiden fyysistä työ- ja toimintakykyä. Työhyvinvoinnin kartoittaminen ja ylläpito tapahtuu työtekijän omassa ympäristössä joko yksilönä tai ryhmässä. Työfysioterapeutin tehtäviin kuuluu fyysisen terveydentilan kartoittaminen erilaisin menetelmin (lihaskuntotestit, First Beat sykevälimittaukset, kestävyyskunnonmittaukset jne.) ja ennaltaehkäistä mahdollista kuormitusta. Hän ohjaa ja neuvoo työntekijää tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa.
Ergonomian kartoittaminen ja mahdollisten kuormitusten vähentäminen, apuvälineiden hankkiminen ja uusien työpisteiden suunnitteleminen on keskeinen osa työfysioterapeutin työtä.
Työfysioterapeutti toimii työterveyshuollon moniammatillisessa tiimissa yhtenä jäsenenä.
Palvelut:Ergonomia, FirstBeat mittaus, Fysioklinikan asiantuntija, Geriatrinen fysioterapia, Hyvinvointiklinikan asiantuntija, Shockwave-hoito, Fysioterapeutti, Työfysioterapia
Erityisosaaminen:Kinesio- ja Dynamic Taping, First Beat -mittaus
Varaa aika asiantuntijalle
ti 22.1.
15.00
1 h 0 min
Sundman Helene
Fysioterapeutti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat